| ContNmc7 a întrebat:

Acum cu sarbatorile trebuie sa fac cadouri. Nu stiu ce sa ii iau fratelui meu. El e la liceu, adica nu e copil mic. Vreau ceva care nu e prea scump, poate aveti idei.

6 răspunsuri:
| DaniTDCI a răspuns:

Cel mai ok ar fi sa ii dai niste bani,

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un pachet de prezervative cu mesajul "ai grija unde îl bagi pe gogul", apoi rămâne cu ochi și tinerețe pierdută.

| Goddessss a răspuns:

Cel mai bine e sa ii dai bani si sa isi cumpere ce vrea de ei.
Părerea mea...

| morfeo a răspuns:

Casti JBL, un hanorac de firma, parfum, o bratara de firma, o husa pentru telefon... niste idei

| Paula2018 a răspuns:

Ceva simbolic, un hanorac, sosete, manusi. Restul cadourilor sunt mai mult pentru aniversari, gen ceasuri, parfumuri si mai stiu eu ce.

| LorenzoRon a răspuns:

Buna, Cristina!

Idei sunt multe, doar ca trebuie sa le filtrezi putin.

Ce-i place sa faca? Ce muzica asculta? Si alte intrebari care te ajuta sa-ti vina o idee.

Ca sa te ajut eu cu una singura, propun sa faci ceva original. Cheama-l in ziua respectiva cu tine la mall, umbla prin toate magazinele si fii atent la ce produse se uita el si care ii plac.
Fara sa-l intrebi nimic, tu doar urmaresti.
Cand esti sigur ca isi doreste haina respectiva, gasesti tu un motiv si inventezi tu o situatie in care el te asteapta afara, iar tu iesi din magazin cu produsul respectiv.

Sau, una si mai originala:
Daca e iubitor de filme, spune-i ca vrei sa vina cu tine la mall sa faceti cumparaturi, si deodata cand ajungeti in mall, schimbi traseul si mergeti la un film,

Idei sunt multe, nu conteaza valoarea cadoului. Conteaza gestul si socul pe care il vei din in moementul in care il surprinzi.

Succes!