In locul tau l-as accepta pe baiatul asta, as fi alaturi de el de cate ori are nevoie si l-as asigura ca nu mai fac ce am facut. Daca va iubiti, veti trece peste toate greutatile impreuna.
Ai greşit o dată, nu o mai face şi a 2-a oară. A renunţat la relaţia pe care o avea pentru tine, chiar dacă l-ai făcut să sufere. Te iubeşte, asta e clar.
Are facultate, job, o relaţie şi probleme serioase de familie. Cum ai vrea să fie mereu într-o dispoziţie bună?
Dacă îl iubeşti, înţelege-l şi nu renunţa doar pentru că trece el printr-o perioadă mai grea. Va trece şi asta.
Fii alături de el şi încearcă să-i aduci zâmbetul pe buze, măcar tu să-l faci fericit.
Din ce ai spus tu el chiar merită fiecare efort.
Nu renunţa la această relaţie, mai ales că îl iubeşti şi te iubeşte.
Ajută-l să depăşească această perioadă grea.
Baftă!
Offf e pacat daca va iubiti ca tu sa renunti la relatie. Si eu am relatie da la mine e si mai complicat si tot incerc sa tin la ea in fine... nu renunta la el pentru ca s-ar putea sa-ti para rau mai tarziu si daca chiar il iubesti eu zic ca ar trebui sa fi mai intelegatore si sa-i fi alaturi cred ca v-a aprecia foarte mult o sa treceti si voi si peste aceste probleme cu tatal lui si o sa puteti sa fiti ferititi. Bafta! :*
Nu renunta! chiar daca iti face rau,trebuie sa gandesti si la felul in care se simte el cand nu poate fi cu tine si cand amana intalnirile s.a.
daca tu il vei parasi, va deveni mai rau si viata ii se va ingreuna si mai mult! adica, stiu ce zic: atunci cand ai probleme in familie, in viata de zi cu zi, cu sanatatea si persoana pe care o iubesti cel mai mult te paraseste e f.f.f.f.f.f.f.f.f.f.ff. greu! am trait asta pe pielea mea