anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ajutati-ma si pe mine... E un baiat de care sunt indragostita,si stiu ca si el simte la fel.El e prieten foarte bun cu verisorul meu primar si cu iubita lui,iar fosta sa iubita era sora iubitei varului meu.Faza este ca iubita varului meu este geloasa,chiar si pe mine caci vede ca ma inteleg foatre bine cu varul meu,si ii zice baiatului de care sunt indragostita lucruri total diferite de ceea ce ii zic eu,si nu s-a intamplat doar o data,iar acum el nu mai are incredere deloc in mine. Vorbeam des,dar acum orice i-as zice nu ma crede,Cum sa rezolv situatia asta? Cum sa-l fac sa aiba incredere in mine, sa vada ca nu l-am mintit niciodata? Si cum sa o fac pe iubita varului meu sa nu mai fie asa posesiva,sa nu imi mai faca rau, deoarece e normal ca doi verisori sa se inteleaga bine?
Va rog..sa fie ceva folositor,nu ceva gen vorbeste cu ei,ca nu merge asa, am incercat.

Răspuns Câştigător
| MariaSF a răspuns:

Spune-i baiatului ce se intampla intre tine si iubita varului tau si sunt sigura ca va intelege.in timpul discutiei spune-i ce simti pentru el si cel mai probabil iti va cere sa ii fi iubita

6 răspunsuri:
| oanabuysomeweed a răspuns:

1.Explica-i iubitei varului tau ca sunteti doar verisori deci rude si normal ca vorbiti. Spune-i varului tau.
2.In legatura cu baiatul.Pai,incearca-i sa-i explici situatia.Sii..poti sa-i zici adevarul.Ca-l iubesti.Sigur te va crede

| marinsakalu a răspuns:

In locu tau mas da mai mult dupa iubita verisorului tau adica as incerca sa ma fac placut de ea si dupa cred eu ca totu se va rezolva! bafta si da-mi funda pls!:*

| DenizisHIGH a răspuns:

E dificil. Înafară de a vorbii cu ei. Nu ştiu ce să faci. Bate-o pe prietena vărului tău laughing Sau ştiu eu ce. Sau pur şi simplu. Lasă-i în pace. Scumpo. Sunt milioane de băieţi pe lumea astabatting eyelashes Poţi să-ţi găseşti altul.Cât despre vărul tău. O să regrete el. oh go on

| betsy a răspuns:

Ar trebui sa apelezi la varul tau, fiindca dintre ei trei este persoana in care poti avea cea mai mare incredere. Explica-i situatia, si roaga-l sa ii spuna iubitei lui sa se opreasca, dar si baiatului respectiv ca tu nu l-ai mintit. El are influenta mai mare ca tine asupra lor, fiind in relatii bune cu amandoi. Sper ca te-am ajuat! happy

| JustMeForever3 a răspuns:

Bate-o,daca cu nimic altceva nu merge.O sa vezi ca asa o sa-i fie frica de tine

| AncaVG a răspuns:

Va multumesc tuturor, dar am rezolvat problema inainte sa vad raspunsurile voastre...Sunteti niste draguti ca ati incercat sa ma ajutati.