Spune-i baiatului ce se intampla intre tine si iubita varului tau si sunt sigura ca va intelege.in timpul discutiei spune-i ce simti pentru el si cel mai probabil iti va cere sa ii fi iubita
1.Explica-i iubitei varului tau ca sunteti doar verisori deci rude si normal ca vorbiti. Spune-i varului tau.
2.In legatura cu baiatul.Pai,incearca-i sa-i explici situatia.Sii..poti sa-i zici adevarul.Ca-l iubesti.Sigur te va crede
In locu tau mas da mai mult dupa iubita verisorului tau adica as incerca sa ma fac placut de ea si dupa cred eu ca totu se va rezolva! bafta si da-mi funda pls!:*
E dificil. Înafară de a vorbii cu ei. Nu ştiu ce să faci. Bate-o pe prietena vărului tău Sau ştiu eu ce. Sau pur şi simplu. Lasă-i în pace. Scumpo. Sunt milioane de băieţi pe lumea asta Poţi să-ţi găseşti altul.Cât despre vărul tău. O să regrete el.
Ar trebui sa apelezi la varul tau, fiindca dintre ei trei este persoana in care poti avea cea mai mare incredere. Explica-i situatia, si roaga-l sa ii spuna iubitei lui sa se opreasca, dar si baiatului respectiv ca tu nu l-ai mintit. El are influenta mai mare ca tine asupra lor, fiind in relatii bune cu amandoi. Sper ca te-am ajuat!
Bate-o,daca cu nimic altceva nu merge.O sa vezi ca asa o sa-i fie frica de tine
Va multumesc tuturor, dar am rezolvat problema inainte sa vad raspunsurile voastre...Sunteti niste draguti ca ati incercat sa ma ajutati.