Daa, e foarte greu.
Pai in primul rand, nu poti spune ca te-ai indragostit de un prieten de vecin, poate doar ca simti o simpatie pentru el, pentru ca nu cred ca ai vorbit asa mult cu el incar sa-l cunosti indestul. Cu colegii de clasa, pai daca unul din ei nu te-a bagat in seama ce rost mai are? Balta nu are un singur peste! Si in final am ajuns la cineva care nu prea merita. Adica stati in acelasi bloc si cred ca ati socializat.
Acum e si dupa preferinte. Ai sa vezi ca dupa un timp o sa dispara toate simpatiile aiurea. Parerea mea cu multi baieti e ca ar trebui sa lasi simpatiile deoparte, sa pui la socoteala doar dragostea.
Daca te-ai atasat de cineva, de zambetul acelui om si de optimism nu inseamna ca il iubesti, chiar daca simti ca zambetul lui te imbratiseaza (dau un exemplu), inseamna ca te simti bine in compania lui si ca il iei ca pe un prieten!
Eu zic ca ar fi bine sa intrii in vorba cu fiecare sa vezi ce personalitate au fiecare si dupa ce te hotarasti o sa algei decizia corecta.
Ma eu ti-as raspunde...dar imi este frica ca o sa te indragostesti si de mine , hey am glumit! sincer consider ca inca esti mica, dar o sa vezi mai incolo, o sa gandesti altfel, aaa si stai linistita care este sa fie al tau este pus deoparte
Incearca sa te uiti doar la unul dintre ei si cel care iti place cel mai mult pentru ca trebuie sa fie o diferenta intre ei unul poate sa aiba ceva ce-ti place tie si celalat nu, dar daca tu spui ca toti sunt prieteni iti sugerez asa ori sa iti placa de unul singur ori poti incerca sa cauti alta persoana. sa fi indragostit de multe persoane nu este ceva neobisnuit doar ca nu te poti hotara cu cine sa ramai pentru ca sa zicem asa: 3 baieti iti place de toti unul are ceva ce poate pe tine te atrage fata de ceilalti 2 asa si cu ceilalti 2 fiecare poate avea ceva diferit. iti voi da un sfat si ti-l spun din experienta, nu este ceva ce mi s-a intamplat mie ci surori mele si i se intampla si acum, este indragostita de 2 baieti a fost impreuna cu amandoi acum a ales unul dintre ei iar cand se cearta ii place de celalat, iar cei doi baieti ce cearta intre ei in continu si daca se vad fata in fata nu o sa iasa bine. asa ca ai grija ce faci si pe cine alegi.
Succes.
Intri cu ei in vorba si vezi , si mie imi plac mai multi de fapt, dar doar la unu tin cel mai mult, pe restul doar ii simptizez . Eu zic sa ii cunosti mai bine, vezi care te atrage mai mult, cum te priveste fiacare . Stai linistita nu poti iubi mai multi baieti de o data , dar momentan esti confuza, cu timpul o sa iti dai seama, trebuie sa ii mai cunosti un pic.
Bafta.
Peace
Pai dai cu banul! Vezi si tu care te face sa te simti mai bine! si p-ala il alegi! succes!
Daca esti din Galati cel mai bine te duci la scoala si pe care il placi mai mult ii spui TE YUBESCK!