Nu plange, esti abia a 5-a,si fetele mai mari sufera. Daca faci asta acum,nu faci decar sa iti prelungesti suferinta. Sfatul cuiva mai mare care a trecut prin asta:nu te concentra pe el,ai scoala de care trebuie sa te ocupi, ai prietene care sunt sigura ca iti sunt alaturi, la ce iti tebuie un iubit acum? Ca sa nu mai zicem ca baietii, la varsta asta nu stiu ce e o relatie, abia prin clasa a 7-a se prind si ei.Mereu sa iti zici ca nu te-a meritat, ca nu merita sa fii cu el. Sper ca ti-am fost de ajutor :-).
Nu merita sa plangi pentru el, esti frumoasa, succes ai plus de asta ai tot timpul din lume pentru a intalni persoana potrivita
Calmeaza-te si treci peste. Pentru cine plangi tu? Chiar merita o fata frumoasa ca tine sa planga pentru unul ca el? Mai gandeste-te!
Am inteles ca esti in clasa a 5-a.Eu zic sa mai astepti sa treaca anii si atunci ai sa aflii cu adevarat cum este cu dragostea si baietii. Spor la scoala(carte).
Stai linistita, pentru ca daca chiar te iubeste, se va intoarce la tine. Dar nu plange, mai sunt baieti pe lumea asta, mai frumosi si mai destepti ca si el. O sa intalnesti tu pe altcineva si o sa spui in sinea ta: "Pfai, dupa cine am mai mers si eu!" Crede-ma, e poveste reala