anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey TPU!

Am facut ceva de revelion si sincer cred ca e bine dar nu stiu.

Am fost la o prietena (Maria) la care a venit o verisoara.
Mai erau cativa amici de ai mei.
Unul dintre ei s-a dat toata noapte la verisoarasa, am vorbit cu el si mi-a confirmat... spunand ceva gen: Da vreau sa o fac pe Maria geloasa si pe verisoarasa sa plece de aici cu mine in gand.

Eu am mers si i-am spus Mariei si ea mi-a confirmat ca si ea a vazut. Dupa a vorbit cu ea apoi cu el dar tot degaba, lucrurile au mers identic.( El tot continua si aia il lasa) La un moment dat Maria statea in bratele lui si el cu o mana statea pe sanul verisoarei... a stat asa cam 30 de secunde dupa a vrut sa o ia de mana dar la refuzat.
Problema e ca dupa ce a plecat tipul ala am mai stat putin si la cateva ore am plecat si eu. Problema e ca si mi-e imi place de tipa asta... si sa fiu sincer i-am dat putin de inteles.

Dar eu cand am plecat si mi-am luat la revedere de la ea, am luat-o in brate si i-am spus ca mi-a facut placere sa o cunosc si sper sa ne mai vedem curand. Treaba e ca ea doar a stat cu mainile in buzunar si mi-a spus: Bine hai ca trebuie sa imi iau ceva din masina. Si a plecat...
As acceptat-o si ca o simpla prietena dar ma gandesc ca poate s-a suparat pentru ca i-am spus Mariei ca se dadea ala la ea? Sau sa fii fost de la oboseala ca dormise doar 3 ore noapte precedenta... dar nu cred.

Ce credeti am facut bine?
Daca s-a suparat pe mine... ce sa ii spun? (prin mesaje ca ea sta la vreo 70 de km)
Chiar as vrea sa ramanem macar prieteni buni... ca imi place felul ei de a fi.

6 răspunsuri:
| Holiday a răspuns:

"Da vreau sa o fac pe Maria geloasa si pe verisoarasa sa plece de aici cu mine in gand."

Ce n-ai inteles, tipul a reusit sa faca ce a zis. Tu te gudurai pe langa ea, iar ea era cu gandul la el. E simplu.

| Mayar a răspuns:

Ooo big grin Cati ani aveti, sau in ce clasa sunteti?
Daca sunteti la liceu si nu sunteti in clasa a 12-a, treaba asta e neserioasa, mai ales venind de la un baiat. Deci nu are motiv sa se supere, spune-i si tu acest lucru. Abia cand incepeti facultatea veti fi mai seriosi in ceea ce priveste relatiile - de regula - ca unii nici atunci nu sunt seriosi, altii - rari sunt aceia - sunt seriosi inca din liceu.

| Panamax a răspuns:

Nu-i place deloc de tine.

| qwertpro a răspuns:

Pai hai sa ne punem in locul ei.La sigur dupa toate astea ea nu a fost intocmai in apele sale si e clar ca nu-i ardea de glume si nici de vorba.De ce s-ar supara? Dimpotriva ar trebui sa iti fie reconuscatoare pentru ca ai facut acest lucru.E evident ca puteti fi prieteni.Incearca sa-i scrii pe retelele de socializare, sa vezi daca poti incepe o discutie cu ea, dar daca ea refuza, atunci inseamna ca ea nu isi doreste un nou prieten si trebuie sa accepti asta. Daca reusiti sa comunicati, e bine dar cel mai probabil o sa vorbiti rar daca ea are pe cineva deja.

| eugeniu2020 a răspuns:

Uita de ea, asta e cel mai bun si corect sfat!

| Geomire a răspuns:

Iisuse, drame de adolescenți. Sa stii ca sunt probleme grave si reale in lumea asta. Sun-o.