| JonD a întrebat:

Am nevoie de ajutorul vostru.Imi place de o fata din septembrie,si de atunci tot incerc sa ma imprietenesc cu ea,cat am suferit in timpul asta m-am schimbat mult, si moral sunt praf...ma simt mereu stresat,ma apasa foarte tare durerea,am inceput sa nu mai pot sa dorm noptile,nu ma mai pot concentra,sincer uneori simt nevoia sa fumez desi nu am facut asta niciodata,nu am reusit sa ma imprietenesc cu ea si asta e ultima saptamana in care mai sta la noi in scoala si din ce in ce simt ca ma schimb mai mult,ma simt din ce in ce mai rau,parca ar pleca ceva din mine,sunt mereu stresat,am cearcane,nu pot sa dorm,ma enervez repede,ma cert mai cu toata lumea, stau retras si m-am izolat de toti...simt ca ma afund din ce in ce mai tare in disperare.Simt cum ma distrug pe zi ce trece, parca fiecare zi ma darama si mai mult.Ma gandesc numai la ea si chiar nu mai pot sa socializez.Simt ca urasc pe toata lumea si ma cuprinde ura din ce in ce mai mult, am inceput sa ma urasc si pe mine.

5 răspunsuri:
| zăGhost a răspuns:

Ce ai facut ca sa te apropii de ea?
Ai facut-o sa realizeze ca o placi? Ati iesit afara? Te-ai comportat ca un tip care vrea mai mult decat o simpla amicitie?
Daca ai raspuns "da" la toate astea, atunci... asta e. Next.
Daca ai raspuns "nu", ce mai astepti? Fa-o sa te observe!

| zahre a răspuns:

Ce frumos! Daca si baiatul pe care-l plac eu ar simti la fel pentru mine... : (

| FailL a răspuns:

Si toate astea pentru o fata care n-are nicio treaba cu tine? inteligent :\

| yoelee a răspuns:

Hey,nu stiu de ce iti raspund pentru ca imi e greu sa imi imaginez cum te simti tu, insa sper ca vei asculta:daca pana acum, desi te-ai schimbat atat de mult pentru ea, nu ai reusit sa te imprietenesti mai bine gaseste pe altcineva, pe cineva care te apreciaza asa cum esti.Nu e ea singura fata din lume.Din cate vad te cam obsedeaza tipa dar zau fii barbat si treci mai departe(e cam aiurea ca eu zic asta pentru ca sunt fata)dar sa stii ca nu merita sa suferi pentru cineva care nu tine la tine. Sper ca te-am ajutat happy

| AaDdEe a răspuns:

Trist! Si eu plac un baiat de ceva vreme dar el plroape nu ma cunoaste!cryingnu vreau sa ma bag singura in seama...(poate pentru ca sunt mai mica decat el cu 2 ani?)
P.S bun raspuns yoelee. Ar trebui sa faci cum spune ea(eu nu voi face)