anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am nevoie de niste sfaturi, am făcut o alegere proastă care mi-a stricat relația. Eram împreună de un an și ceva, tine enorm de mult la mine și eu la fel, doar că nu am vrut sa accept o decizie de-a lui și eram pe cale să renunț, doar că în ultimul moment am realizat că nu e bine ceea ce fac și am încercat să îl fac să se răzgândească; nu mă așteptam să renunțe brusc la tot. A spus că "putem rămâne prieteni daca vrei". Nu știu dacă face asta ca sa îmi ofere o lecție. ținem mult unul la celălalt, ce pot face să îl aduc înapoi? Să îi explic că nu mi-am dat seama ce prostie era sa fac? Nu vreau să îl pierd..Mai poate fi reparat ceva?

5 răspunsuri:
| Freya1 a răspuns:

Pai ce ai facut?
Doar l-ai refuzat pe ceva si te lasa? Despre ce e vorba?

| Rubbby a răspuns (pentru Freya1):

E prea mult de povestit...ai Facebook?

| Rubbby a răspuns (pentru Freya1):

Nu am acceptat decizia lui. Pe moment am zis că nu are dreptate, dar după mi-am dat seama că avea. doar că mintea mea nu înțelesese. aproximativ o săptămână a încercat să îmi explice că nu e cum cred eu. și nu l-am ascultat, in cele din urmă am zis că voi pune capăt, dar nu am putut, și a pus el. Pentru că l-am rănit atât de mult

| Freya1 a răspuns (pentru Rubbby):

Si eu am avut relatii destul de lungi dar ce spui tu nu a fost niciodata motiv de despartire.
Un cuplu cand se cearta, pe teme de astea se cearta dar daca se iubesc nu se despart se conving, demonstreaza sau lasa de la ei. Daca o relatie se termina asa de repede dintr-un motiv asa banal inseamna ca nu a fost o relatie bazata pe iubire ci o copilarie.
Sti de cate contraziceri din astea ai nevoie pentru a destrama o relatie pfff....bine daca oameni se iubesc.

| ROB3RT89 a răspuns:

Depinde ce ai facut, poate are dreptate baiatu.
Uneori stai o viata cu un om si nu il cunosti 100%.
Poate baiatu a relizat/constatat ceva relevant si a considerat ca e mai bine sa fiti dor prieteni.
Aici e o alegere buna, mai tarziu era mai rau.
Sau poate exagereaza...
Acum daca vrei un raspuns calumea detaliza mai bine sa inteleaga lumea, ce decizie nu ai vrut sa accepti?!