| careestefazafrate a întrebat:

Hey TPU, am nevoie de părerea voastră. Eu i-am tras o palmă peste cap fratelui meu, pentru că mă filma fără acordul meu și i-am spus să nu mă mai filmeze, iar apoi el l-a sunat pe tatăl nostru și i-am explicat situația, dar tatăl meu mi-a spus că nu o să mă ierte niciodată, pentru că i-am dat acea palmă fratelui meu și să-i cer scuze în fiecare zi timp de o săptămâna, dar să și îi dau 20 de milioane de pe cardul meu. Ce ar trebui să fac în situația asta? Eu sunt majora, am 23 de ani, iar fratele meu are 17 ani.

Răspuns Câştigător
| Simpatic a răspuns:

Nu cere nicio scuza si nu da niciun ban, nu are niciun drept sa iti ceara asta tatal tau plecat prin afara fost jucator de babaroase dupa atitudine.

Chiar ma deranjeaza atitudinea doamnei Violleta2022 care da din ce in ce mai multe raspunsuri iritante, s-au facut petitii de catre userii TPU, altii au cerut administratiei TPU interzicerea acesteia, fratilor ce mai trebuie facut sa banam aceasta userita?
Daca ma votati pe mine si ajung in Parlament, prima lege pe care o dau va fi excluderea Violletei de pe TPU, va promit solemn!

| Fatamuntilor a răspuns (pentru Simpatic):

,,Daca ma votati pe mine si ajung in Parlament, prima lege pe care o dau va fi excluderea Violletei de pe TPU, va promit solemn!
Hai ca esti tare! m-ai facut sa rad cu gura pana la urechirolling on the floor
NU vei ajunge tu in parlament! Poate in cladire ca vizitator!

| Simpatic a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Tu normal ca nu intelegi ironia doar traiesti in muntiwinking

La munte nu in munti! Ai vrea tu la munte macar pentru cateva zile ca sa iti mai oxigenezi putin creierul.

Nu stiu ce vrei sa insinuezi cu oxigenarea creierului dar te asigur ca creierul meu e oxigenat destul, locuiesc in unul dintre cele mai putin poluate orase din Ro happy
Sa o lasam asa, fara polemici totusi.

Eram si eu ironica!
dar sa stii ca la munte e frumos oricand!

Sunt de acord, chiar daca iubesc Soarele nu pot sa nu admit faptul ca muntele e altceva!

18 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Violenta fizica nu este acceptat si recomandata in familie si daca tu ca adult esti incapabila sa intelegi acest lucru si ti-ai lovit fratele, este corect din partea tatalui tau sa te certe sau chiar sa te dea afara din casa.

Il poti certa pe frate, ii poti lua telefonul dar nu-l poti lovi.
la 23 de ani esti ditamai femeia si poti sa te intretii singura, iesi afara din casa si cauta-ti chirie, in felul asta nu te mai certi cu fratele si nu-ti mai necajesti parintii.

| careestefazafrate explică (pentru Violleta2022):

Ușor de spus greu de făcut, eu muncesc, dar am un salariu foarte mic ( 25 de milioane ) Dacă ma-si muta singură nu cred ca as putea sa țin pasul cu cheltuielile, pentru că sunt facturi de plătit, mâncare de cumpărat, chirie etc.

| Violleta2022 a răspuns (pentru careestefazafrate):

Atunci taci din gura si respecta regulile din casa parinteasca.
Incuie-ti usa la tine sa nu mai intre fratele si nu mai intra in conflict cu el.
Acum cere-i scuze asa cum tatal tau ti-a cerut acest lucru si pe viitor, invata sa nu mai creezi violenta si cearta in casa parintilor.

| dullcat a răspuns:

Buna.Oare nu e cam exagerata povestea? E suficient sa iti ceri scuze o singura data.

| careestefazafrate explică (pentru dullcat):

Din păcate, chiar este adevărat, ce as putea să fac în situația asta?

| anonimg a răspuns:

Mulți părinți nu sunt sănătoși mintal, mai ales atunci când dovedesc asta iar ei susțin că sunt.
Filmatul nu trebuie permis nici măcar în casă, deoarece orice poză și orice video se salvează pe internet în Google foto. Și cine cunoaște e-mailul fratelui tău poate să facă oricând rost de parola lui, și să intre în adresa lui de e-mail unde poate vedea toate pozele și videoclipurile din telefonul lui.

Nu te stresa din pricina poruncii tatălui tău. Nu trebuie să dai bani fratelui tău, și nu asculta de porunca tatălui tău. Tu spune-le la amândoi că toate persoanele care sunt filmate la tv sau pe internet sunt plătite, și nu sunt filmate împotriva voinței lor. Deci fratele tău trebuie să te plătească.
Oricum, îmi dau seama că nu ai cu cine să discuți în casă, și că judecata tatălui tău și a fratelui tău este inexistentă.
Cel mai sigur mergi pe zicala "zici ca ei dar faci ca tine". Că cu nebunii nu o să scoți la capăt vreodată. Adică nu dai bani nimănui că nu are ce să-ți facă.
Fratele tău este un nebun needucat la fel ca tatăl lui. Evită discuțiile cu ei și nu le răspunde niciunuia dintre ei. Singurul lucru care le poți spune este că dacă ei continuă așa, inima ta se va înstrăina de ei pentru totdeauna; și acest lucru se va și întâmpla inevitabil.

| Fatamuntilor a răspuns:

Toate cele 3 persoane implicate sunt vinovate!
in primul tatal tau pentru ca nu a judecat corect problema
fratele tau, pentru ca desi stia ca nu e corect ce face te-a si parat.DESI e minor, stia bine ce face! Voia sa te enerzveze!
Dar si tu! NU trebuia sa il lovesti.
Spune-i tatalui tau ca iti vei cere scuze fratelui daca si el va sterge filmul din telefon
Dar nu da bani! Va fi greu, traiesti cu ei un casa! O mama exista in casa aia? Sa fie de partea ta!

| Holiday a răspuns:

Am inteles bine?! Unul de 17 ani se plange la taica-su ca l-a batut sora-sa, iar sora-sa, care are 23 ani, e stresata de ce spune taica-su?!
WTF?!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fara suparare, dar taica'tu este dus de'a binelea. Plus ca este si partinitor. Sa zica fractu mersi ca nu i-ai dat un pumn in loc de palma. Si daca îi dai un singur leu, esti fraiera. Si daca iti ceri scuze, esti fraiera. Eu, baronul vonpulivăn, sunt de acord cu folosirea violenței in potriva mucosilor obraznici.

| Valeennavoleena65 a răspuns:

Să te muți singură

| careestefazafrate explică (pentru Valeennavoleena65):

Ușor de spus, greu de făcut, n-am bani și am un salariu mic

| dullcat a răspuns (pentru careestefazafrate):

Ai 23 de ani si esti responsabila pentru banii tai munciti.Parintii nu au niciun drept sa iti dea ordin sa-i pasezi asa de parca ii dai fratelui o suma de 20 de lei pentru un suc.