De ce sa te mai complici si sa stai sa nu stii ce se intampla cu unul cand poti avea o relatie faina cu un tip care sa te aprecieze, daca iti doresti o relatie.
Lasă-l că îi poamă rea. Oameni din ăștia găsești cu miile da unu mai normal aproape deloc. Nu te merită.
Eu zic sa il lasi. e clar ca are alte ganduri cu tine, poate chiar ii pune pe prietenii lui sa te sune ori le trimite si poze cu tine. nu mai suferi degeaba. cauta pe cineva in orasul tau
Am uitat sa precizez ca este si afemeiat ))
Atunci clar nu e de tine. cauta sa te imprietenesti cu altcineva. sigur va fi un baiat ok si pentru tine
1: "si ma aflu la 140 de km, dar eu mereu vin in orasul lui."
2:"Cand am fost ultima data la el acasa, purta bratara de la mine la mana si nu mai eram impreuna de ceva timp"
-Esti la 140 bun, mama lui nu era de acord ok, nu mai erati impreuna bine si asta, da tu mergeai la el acasa chiar daca erati despartiti? sa ce? sa faceti cozonaci?
in oras sa fie el cu tine tu cu altul, cand pleci sa fie el cu alta tu cu altu...iti cere si "nudes"...simplu vrea doar sa te "arda"
Asteapta sa mai cresti, la maturitate vei rade de copilariile si "dramele" din adolescenta.
Cel mai bine este sa iti asculti inima ce iti spune tie intuitia! Dupa ce am citit ce ai scris mi-ai dat de inteles ca nu-i serios baiatul nu te merita.Dar cel mai bine sa ei tu decizia singura.
Dupa detaliile care leai scris ai dat de inteles ca nu-i serios baiatul.Dar e alegerea ta.Tu decizi daca e bine sau nu sa mai vorbesti cu el.Cel mai bine ascultati inima si fa ce iti spune tie inima daca inima iti spune ca nu-i serios ca nu-i de incredere atunci cauta sa-l dai uitari nu sau terminat baietii cu el o sa intalnesti altul si un baiat care sa te aprecieze cu adevarat care sa te accepte asa cum esti care sa se uite la sufletul tau si nu la aspectul fizic. Cand te place un baiat te accepta asa cum esti si nu se lasa influentat de altcineva sau de mama lui lupta sa fie cu tine impreuna si te respecta.