| Cozelciucjh123 a întrebat:

Am o întrebare. As aprecia dacă ați avea răbdare sa citiți si va rog sa raspundeti serios. Deci astăzi am pus-o prietena sa ii dea mesaj iubitului meu în timp ce eu vorbeam cu ea la telefon și ii spuneam ce sa ii scrie. Am pus-o sa se dea la el cu o poza cu o fata sexy. Nu s-a lăsat și a zis ca are iubita și o iubește și ii e frica ca dacă va face ceva voi afla. Pana la urma a spus ca ar putea rămâne prieteni și s-au cunoscut, bineînțeles ea nu i-a spus lucruri reale i-a spus doar ce i-am spus eu sa spună. Și pana la urma s-a lăsat. I-am dat și eu mesaj și mi-a spus ca se culca dar ei i-a spus ca sta pana târziu pentru ea. Am pus-o sa ii zică ca dacă e sa fie cu ea pe ascuns fără sa știu eu și a zis ca ar vrea dar ii e frica sa nu aflu. Mi-a dat ss cu conversația și eu i-am trimis. L-am întrebat de ce mi-a spus ca se culca si a zis ca nu voia sa vb cu mine ca s-a plictisit și ca nu avem ce sa vb si ca vrea și el sa cunoască alte fete. Mi-a spus ca ii pare foarte rău că mă iubește foarte mult și ca nu mai face ca a fost un mare prost. I-am zis ca am nevoie de timp sa îmi dau seama ce ar trebui sa fac și a acceptat. Având în vedere tot ce am zis mai sus voi credeți ca ar trebui sa ii dau a doua șansă sau nu chiar nu știu? Și scuze pentru categorie

6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

I-ai dovedit ca nu ai incredere in el prin aceasta verificare. Dar nici el nu va mai avea incredere in tine. In locul lui ti-as da papucii imediat.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Daca te a mancat asa tare eu zic sa te scarpini singurica? Cat 14 ani aveti de el ajunge in "relatii" dupa e mesaje?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ești tare proasta rolling on the floor
100% s-a prins că tu erai. Poate lui nici nu ii pasa de altele dar în timp ce vorbea cu prietena ta și-a dat seama ce plictisitoare esti.
Ți+ai manipulat iubitul sa te insele bravo

| Cozelciucjh123 explică (pentru anonim_4396):

Am făcut asta pentru ca se schimbase total nu se mai comporta ca și cum ar vrea sa mai fie cu mine și am vrut sa ma conving și am făcut-o. La partea ca sunt proasta nu te contrazic?

| anonim_4396 a răspuns (pentru Cozelciucjh123):

Atunci nu-ți mai pierde timpul cu el.

| Clytia a răspuns:

Nu te iubește. Nu vezi că te-ar înșela cu prima ocazie?