| イリーナ a întrebat:

Hey TPU...am o intrebare. ce pot face in situatia asta:
am fost impreuna cu un baiat acum vreo 4 ani si eu, m-am despartit de el la inceput(adica nu a durat mult). noi suntem colegi. da de vreo 2 ani inapoi imi dau seama ca sentimentele mele pentru el nu s-au schimbat, din contra s-au amplificat.si sta chiar in spatele meu si mor de gelozie cand sta cu altelesad.
Va rog.am nevoie de raspunsuri sincere di destepte.Deasemenea funda...
P. S.:nu am putut pana acum sa trec peste asta

Răspuns Câştigător
| AdyutzZz a răspuns:

Spune-i ca ati mai crescut si te-ai mai gandit, dezvaluie-i sentimentele tale si spune-i cat de mult il iubesti si ca ai vrea sa fie cu tine.Nu are cum sa te refuze numa din orgoliu.Am patit si eu cu o fata exact acum 4 ani si m-a refuzat, am uitat-o si nu mai mor de doru ei, dar daca m-ar intreba daca vrea sa fiu cu ea acum i-as spune DA din primawinkingtu decizi. sper ca ti-am fost de folos(funda?)

2 răspunsuri:
| KissUbaby a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa-i spui ce simtihappy! Poate are inca si el aceleasi sentimente.

| loveyouly2001 a răspuns:

Ok...sa nu ii spui ca il placi direct pentru ca o sa rada si o a te refuze
deci ar trebui sa il intrebi daca vrea sa mearga de exemplu la un film cu tine si cu o prietena(ai grija nu singuri) dupa el o sa-si da seama ca te place si probabil o sa te invite sa iesi cu el daca nu incearca din nou sa mai margi cu el in oras cu o prietena si dupa o sa mearga totul de la sine.Sa nu-ti fie frica... daca faci tu primii pasi o sa mearga pentru ca el nu ii mai pasa momentan de tine, bafta!