| dyana18 a întrebat:

Hey tpu.am o intrebare. logiclaughing))
anul viitor in iulie ma marit.nasii nostri de cununie au aceeasi data de casatorie.adica 6 iulie.si implinesc 10 ani de casatorie.deci ..am vrea sa le facem un cadou sau doua. unul drept multumire ca ne'au cununat si unul ca implinesc 10 ani de casatorie. avet ceva idei va rog? multumesc anticipat

13 răspunsuri:
| onasis1961 a răspuns:

O floare mare în ghiveci! Şi o icoană din argint, eventual merge-ţi şi o sfinţiţi împreună!
Orientativ:
http://www.google.ro/......tp?/search

| Awesom a răspuns:

Daca va scot banii din casa cumparati-le doua masini una albastra pentru el si una rosie pentru ea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Un set de lingurite si cesti de colectie, te indrum catre cele care se afla frumos ambalate in cutie speciala.

Am vazut pe viu nasi ce au primit astfel de cadouri, nici nu-ti inchipui ce fericiti erau.
Nu uita si de flori.

| pisicutzamik a răspuns:

Buna la fel au patit si parintii mei erau nasi si implineau 10 ani de casatorie iar fini le-au cumparat un set de pahare de cristal nu este foarte scump dar merita sa stii, mama de cate ori are musafiri se lauda c paharele ca sunt de la fini, ti-am dat un exemplu poti alege multe depinde de gusturile nasilor, tu ar trebui sa le stii daca nu intreaba-i pe rand asa ce ii place nasei, si pe nasa ce ii place nasuluilaughing e mai simplu big grin

| dyana18 explică (pentru pisicutzamik):

Da da.ms de sfata.dar eu am intrebat-o pe nasa..si mi-a zis sa nu cheltuim nimiclaughingca nu vor nimiclaughing)
dar eu vrea sa'i surprind.
noi ne'am gandit la b bilete la un spa..si ink cva..mai vedem noi.
oare e bine?

| pisicutzamik a răspuns (pentru dyana18):

Da dar ar fi frumos ceva sa le ramana amintire adica cand vede acel lucru sa isi aduca aminte de voi

| stpu a răspuns:

Deci 6 iulie va fi data pe care o vei regreta toata viata big grin

| dyana18 explică (pentru stpu):

laughing))nu prea cred

| stpu a răspuns (pentru dyana18):

E bine ca ai spus "nu prea". Inseamna ca intr-o oarecare masura imi dai dreptate laughing
Mai gandeste-te...

| Valentin22 a răspuns:

Petrecere dubla?

| Tianderomania a răspuns:

Poti să alegi din produsele noastre. Avem o gamă foarte largă pentu frumusețe dar și pentru sănătatea femeelor, dar și de barbati nu-i uităm...produsele noastre sunt pe bază de plante ....naturistice.Ele se potrivesc foarte bine pentru cadouri la cei dragi, desfată-ți pe cei pe care-i iubești. www.tianderomania.ro

| dyana18 explică (pentru Tianderomania):

Locuiesc in strainatatebig grin