| Loxy2012 a întrebat:

Am o mare problema... deci aseara mama vroia sa mergem la niste rude in vizita si cum ea nu are permis si tata e la munca i-a spus matusii mele sa mearga ia cu noi pentru ca are carnet. Asa si prima data i-a spus ca mergem sambata si daca nu putem mergem duminica. Si azi de dimineata cand toti ne pregateam sa plecam matusimea s-a suparat ca mama a zis sa mergem duminica nici decum azi si s-au certat rau de tot si acum matusimea nu mai vb cu nimeni si s-a inchis in camera si nu mai vrea sa manance nimic. Credetima ca sunt satula de atata cearta si nu mai stiu ce sa ii fac ca sa o impac.

Răspuns Câştigător
| anonimg a răspuns:

Este cel mai frumos lucru pe care il poate face un om pe pamant: acela de a fi impaciuitor.
Daca intr-adevar vrei sa ii impaci pe oameni, atunci apeleaza le Acela care a impacat pe om cu Dumnezeu: la Domnul Iisus. Roaga-te. Si asta in cuvintele tale. Si trebuie doar sa astepti raspunsul. Ai incredere ca daca vei face lucrul acesta, rezolvarea va veni in curand ca si cum n-ar fi existat niciodata problema.

Răspuns utilizator avertizat
7 răspunsuri:
| anonimg a răspuns:

In viata ne intalnim cu probleme foarte delicate; atat de delicate incat noi oamenii daca incercam sa ne atingem de ele vom face mai mult rau decat bine.
De aceea este de dorit ca intotdeauna sa apelam cu incredere la Acela care poate sa faca pentru noi nespus mai mult decat am putea cere sau gandi.

| Mihaela1964 a răspuns:

Parerea mea e sa nu te mai incarci cu problemele adultilor din casa, sa-i lasi sa si le rezolve singuri.Vei ajunge o adolescenta stresata de absolut orice; ai problemele tale de copil, nu ai nevoie de altele in plus.Numai bine.happy

| Mwha a răspuns:

Puteți avea o reuniune de familie. Spune-i mătușii tale ca a fost o greșeală minora și ca nu trebuie sa fie atât de supărată. Succes!

| Mwha a răspuns (pentru Loxy2012):

Atunci poate e ceva grav si trebuie sa o duce-ti la un psiholog, el va va ajuta.