In primul rand ar trebui sa discutati. Ce numai merge. Nu se poate sa te iubeasca la inceput apoi sa spuna ca te vrea ca un amic, nu? Lucrul acesta trebuia sa-l vezi de la inceput.
Cel mai bun mod de a elucida misterul este sa discutati cu cartile pe fata. Poate nu e cel mai bun sfat pentru tine dar trebuie sa vezi si ce simte cu adevarat si ce vrea cu adevarat de la tine, voi!
Eu cred ca face asta doar ca sa ma vada daca plec. Cum zici si tu, nu are cum sa ii piara iubirea asa dintr-o data mai ales acum cand am trecut peste toate. Astazi am incercat sa fim "doar amici" desi ne-am sarutat si ne-am comportat ca si cum am fi un cuplu obisnuit. A zis ca nu mai simte iubire din cauza unor regrete. Totusi, sa o vad fericita a fost un lucru bun si nu am stresat-o cu faptul' ca tin mult la ea.
Interesant. Poate fi atasament mai puternic la ea, are nevoie de iubire. Lasa-o pe ea sa decida ce simte cu adevarat. Pana la urma ai fi uimit sa constati ca de fapt are sentimente pentru tine si ca e doar intr-o perioada mai fragila. Toate cele bune.
Relatia incepe, se deruleaza si se termina..La un moment dat intervine monotonia intre voi iar relatia e destinata esecului, chiar daca incercati sa treceti peste!
Eu spun sa incerci sa pui mai mult suflet in relatie sa fie bine pentru amandoi...a si iubeste-o