Buna!
Nu trebuie sa fii mai prejos decat ele! Nu iti fie rusine sa iti spui parerea despre ele in fata lor si in acest caz poti baga si chestii rautacioase cum ar fi,, oi fii eu pitica dar in mine se afla mai mult creier decat e in voi toate la un loc'' sau,, tu ai alergie la periuta de dinti?'' sau le gasesti defectele si le bagi in replici. Poti si chiar te rog sa imi scrii un mesaj cu defectele lor si iti gasesc eu replici sau daca chiar nu vrei sa te bagi in chestii din astea poti cauta o prietena prin alte clase vecine sau incerci sa te apropii de o colega pe care o stii tu mai de treaba.Si sa stii ca si eu am avut problema asta dar cu replici le-am inchis gura si mi-am gasit si o cea mai buna prietena.Si despre clubul ala, vor doar sa te faca invidioasa! Sa pari scarbita de clubul lor de,, pitipoance'' daca nu merg, spune-mi si gasim noi o alta solutie.
P.S-Si eu sunt in clasa intai si faza cu 10 la o materie sa stii ca in acele momente sunt ele invidioase pe tine si poti sa arati cat de fericita esti.
Sper ca te-am ajutat1Funda?
Bună.
Esențele tari în sticle mici sunt ținute!
Vorba multă, sărăcia omului.
Nu ai încredere în tine, dacă ai un psiholog la școală, nu ezita să-i treci pragul pentru ajutor.
Numai bine.
Pa, pa.
Ar trebui sa ai o discutie serioasa cu cineva dintre cadrele didactice. ceva de genul.
Am o problema ce ma deranjeaza atat pe mine cat si pe ceilalti din clasa, comportamentul maimultelor ii salbatic si nu mai pot tolera.
Sau...
Nu lasa garda jos daca esti o fire puternica tine-le piept, nu ii lucru mai frumos decat o lupta in care tu esti in inferioritate numerica simti ca traiesti.Ia aparea celor slabi cum ii fata ce are ferma roag-o sa iti aduca ceva de casa dar de fata cu ele sa le dovedesti ca viata lor ii artificiala.
Fa aliante noi chiar daca au personalitate mai slaba nici nu ai idee cand te poate ajuta cinava care ii langa tine.
Stiu dar ele au pile la profesori si aletele si multe fete chiar din scoala nu neaparat din clasa vor sa fie in grupul lor pentru ca ele sunt foarte populare cu bani gata etc.
Tipic.
Vrei să umbli cu ele doar pentru că ăsta este scopul tuturor din şcoală, nu că-ţi face ţie plăcere în mod deosebit.
Dacăscopul tuturor fetelor de la tine din şcoală are fi fost să ajungă pe centură la produs, ăsta ar fi devenit şi scopul tău?
Daca vrei sa stii, baietilor li se par mai atragatoare fetele mai scunde decfat palugele.Nu le baga in seama, ai vrei sa ai prietene niste nesuferite?
Nu trebuie sa plangi dupa ele, mai ales daca sunt niste fitoase.Or sa ajunga niste *.Nu le invidia. Sunt demne de compatimit.
Cheamama le *** cate doua in nas sa sa vezi ce frumoasa o sa fie. Plus le dau doua in cap e deasupra desigr si sa vezice se micsoreaza
Am fost și eu așa, doar că ne-am înțeles super bine.
IGNORĂ-LE! Dar nu pentru o zi-2, ăn timp vei vedea c se vor potoli.
Nu trebuie sa fii mai prejos decat ele! Nu iti fie rusine sa iti spui parerea despre ele in fata lor si in acest caz poti baga si chestii rautacioase.
Am si eu asemenea colegi in clasa vorbeste cu mama tau sau cu dirigintele clasei daca nu se rezolva du-te la directorul scolii.
Eu sunt baiat asa ca nu stiu foarte multe despre problemelea astea, si eu avea colege de genu asta in clasa dar nici eu nu le agreeam, nu cred ca ai putea sa le faci ceva anume, cu siguranta te invidiaza ca inveti mai bine decat ele si probabil ca dupa cum ai spus si tu, ele sunt mai inalte si au bani multi parintii lor si cam astea ar fi motivene, stiu ca nu prea poti sa le ignori dar nu stiu ce altceva poti sa faci. incearca sa iti faci si tu grupul tau de prieteni si daca poti sa ai si baieti printre ei, asta le-ar face sa te invidieze si mai mult
Pai daca sunt asa nesuferite nu cred ca ai avea de ce sa vrei sa intri in grupul lor. In plus, cred ca mai sunt si alte fete in clasa cu care te poti intelege. Si eu am colege fitoase care se prefac ca iti sunt prietene si profita de tine sau dupa un timp se fac ca nu te mai cunosc. Asa ca imi vad de treaba mea. Daca o sa ai rezultate foarte bune iti zic eu ca vei fi preferata de profesori. Eu am doar medii de 10 si ma inteleg bine si cu profesorii. ^^ Si sunt aproape sigura ca toti le plac pentru ca exista mita. Le dai bani si gata, devin fanii tai. Nu pot sa te asigur ca asta se intampla si in cazul tau, dar e posibil. Apropo, buburutza0431 zice bine.
Nu le mai da atata importanta! Capul sus! Cat de ''frumoase'' ar fi ele. Invidia le roade. Cu zambetul pe buze si spatele drept poti atrage multe priviri. Fi tu insati! Vei avea de castigat :*
In legatura cu acea fata. Ii poti da si ei niste sfaturi folositoare :*
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: