Când e calma vorbește cu ea despre cum te simți. Explica-i ca nu minți și ca suferi ca nu te crede. Dar vorbește cu blândețe și respect profund, dar fără să o acuzi de ceva.
Când eram mică și ai mei nu ma lăsau sa beau cola sau pepsi, beam din sticla apoi o umpleam cu apa minerala )))) Dacă o sa fii moale in fata maicatii, o sa ți-o tot ei, dacă te ridici și urli la ea, o sa tacă. Nu e ok, dar dacă e sarita de pe fix, să-și asume că și fiusu e.
Cel mai idiot raspuns citit de mine pe aria asta.
Yey, ce ma bucur, am ieșit în evidență
Fa rost de vata minerala si fracai tiata lenjeria intima cu eadupa care o pui la loc
Salut Mihai si La multi ani! Parerea mea sa i faci si tu contre surori diverse farse destepte care in modul general doar o fata/femeie ar face asa ceva. gen arunca lama de ras in chiuveta cu par din nas sa zica mama sau tata ca sa ras pe picioare si nu a sters, sau vata pe jos la baie...
Multumesc! I-am facut o farsaa maileu, am cumparat bomboane cu ciocolata, am luat o siringa am scos ciocolata din ele si am pus apa cu lamaie si dupa am topit putin ca sa nu curga si BOOM dupa i-am m-ai dat si un sut in fund MAILEUU.Asaa ce farsa de genu sa ii mai fac ca nu scapa usor