anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am o problema mare, ieri a fost ziua mea de nastere si mama cu tata mi-au zis ca pentru maine am o sticla de pepsi pentru maine.(Eu eram doar cu sora mea care e mai mare ca mine cu 12 ani eu am 12 si ea 24)Vine mama si tata acasa si intreaba cine a baut jumatate din pepsi.Eu am zis ca nici nu am baut(Asa sa si intamplat)eu o chem pe sora mea(Ea bause jumate si a dat vina pe mine) si pe cine credeti ca a certat? PE MINE cine a luat bataie ca cica "am mintit". Dupa se duce la ea in camera(mama) si vine la mine peste 8min ca "ma da afara din casa", etc.CE POT SA FAC SA NU M-AI FIU TRATAT ASA? M-AI ALES CA LU SORA MEA NU I-A ZIS NIMIC.CE POT SA FAC? ACUMA FIIND SEARA AM ZIS SA SCRIU PE TPU.De fiecare data incerc sa vorbesc cand e calma si ii zic "Pe mine de ce nu ma iubesti ca pe sora mea?" si ea incepe si tipa la mine "du-te in camera" si dupa vine sora mea pe la mine in camera si rade ca m-a batut sau ca m-a certat ce sa fac?

8 răspunsuri:
| danay72 a răspuns:

Când e calma vorbește cu ea despre cum te simți. Explica-i ca nu minți și ca suferi ca nu te crede. Dar vorbește cu blândețe și respect profund, dar fără să o acuzi de ceva.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Când eram mică și ai mei nu ma lăsau sa beau cola sau pepsi, beam din sticla apoi o umpleam cu apa minerala laughing)))) Dacă o sa fii moale in fata maicatii, o sa ți-o tot ei, dacă te ridici și urli la ea, o sa tacă. Nu e ok, dar dacă e sarita de pe fix, să-și asume că și fiusu e.

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Cel mai idiot raspuns citit de mine pe aria asta.

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Yey, ce ma bucur, am ieșit în evidență

Răspuns utilizator avertizat
| Cosmin214 a răspuns:

Fa rost de vata minerala si fracai tiata lenjeria intima cu eadupa care o pui la loc

| Mazzuccato78 a răspuns:

Salut Mihai si La multi ani! Parerea mea sa i faci si tu contre surori diverse farse destepte care in modul general doar o fata/femeie ar face asa ceva. gen arunca lama de ras in chiuveta cu par din nas laughing sa zica mama sau tata ca sa ras pe picioare si nu a sters, sau vata pe jos la baie...

| anonim_4396 explică (pentru Mazzuccato78):

Multumesc! I-am facut o farsaa maileu, am cumparat bomboane cu ciocolata, am luat o siringa am scos ciocolata din ele si am pus apa cu lamaie si dupa am topit putin ca sa nu curga si BOOM dupa i-am m-ai dat si un sut in fundhappy MAILEUU.Asaa ce farsa de genu sa ii mai fac ca nu scapa usorhappy