Depinde de reactiile baiatului,sa intre daca poate in anturajul lui,sa se apropie mai mult de el,sa comunice cat de cat cu el, depinde cum reactiioneaza el cand o vede, sunt mai multe posibilitati de a afla si tu ca prietena a ei poti face asta
Nu stiu cum sa afle dar stiu cum sa faca sa o observe:
1. Asigura-te ca te-a observat, te cunoaste bine, va intelege-ti.
2. Stai cu ochii pe el si observa ce-i place de la unele persoane, caci persoana respectiva (prietena ta) poate schimba ceva la ea.
3. Cauta lucruri in comun, baga-te in seama, dar nu aiurea, sa stii despre ce se discuta si sa dai si tu idei (socializezi)
4. Daca merge treaba la partea 3. cauta cumva sa te invite la el acasa, sa-i explici ceva la partea cu ce gasesti in comun.
5. Aspectul fizic este foarte important. In ultimul timp, la moda este simplitatea. Fara chestii sofisticate. O frizura cu parul lung, adica pieptanat, sau cret (dar nu prea tare). Niste haine in stil militar, un palton ceva cu nasturi mai mare care sa iasa in evidenta (trebuie sa stea descheiat ) si un lantisor frumos de argint, eventual cu o crucita.
6. Nu te comporta indiferent, incearca sa te apropii de acea persoana, poartate diferit, sa-si dea seama baiatul ca fata se cam da la el dar nu prea evident.
Acestea sunt sfaturile mele. Asa m-am imprietenit si eu cu o fata ne intelegem bine.
Succes tie si prietenei tale!
Poi trebuie sa il spuna baiatului respectiv daca simnte ceva pentru ia si daca are de gand sa fie cu el, trebuie sa fie foarte atenta deoarece mai sunt uni baieti care mai vorbesc la spate prietenelor lor si intr-un final o poate tine pur si simplu intr-o bataie de joc pe ia>asta e parerea mea dar sa tinem cont ca lucrurile astea se intampla cam des pe la noi.Deci mult succes