| MariaCristina100 a întrebat:

Hey, TPU...
Am probleme cu mama... Îmi zice că sunt un eșec, că n-o să ajung nimic. Menționez aici faptul că am luat locul 1 pe toate clasele de la gimnaziu (sunt pe clasa a 7-a) și pe clasa a 4-a cu media intactă de 10 + că a obținut locul I și locul II pe județ la două olimpiade, iar legat de asta, îmi mai profesoarăcă prin faptul că merg la olimpiade doar mă dau deșteaptă, cu toate că nu sunt.
Mă amenință cu bătaia mai mereu, iar de cele mai multe își pune în practică vorbele. Vinerea trecută m-a întrebat:„ Ai vorbit în pauze cu profesoara de română? " (eu și cu ea avem o relație foarte strânsă, mai mult o consider pe ea mama mea decât pe ființa care m-a născut), cu toate că ea știa bine că doamna profesoră trece printr-o perioadă foarte dificilă a vieții. Atunci, eu i-am răspuns: „ Nu, ce să vorbim? " După toate astea, a început să urle la mine și să-mi spună că vorbesc foarte urât cu ea și că copil mai rău decât mine n-a văzut.
Mă compară mereu cu o fostă colegă de la prima școală primară unde am învățat, cum că tipa X învață și câte 4 ori pe zi și alte lucruri pe care le consider aberații.
Mie-mi ia maxim 30 de minute să știu o lecție cap-coadă, iar eu de învățat 4 învăț doar pentru teze, la care tot 10 iau. Nu știu, da' cred că am o altă capacitate de memorare.
Chiar nu știu ce să fac. Mă simt chiar prost.

31 răspunsuri:
| johnbucuresti a răspuns:

Daca pana acum ti-am spus sa te tii de scoala
Acum iti spun reversul medaliei:
- nu mai invata ma!
F__e-o in gura pe maitica ta cea tembela care vrea sa faca om din tine
Mergi direct pe varianta ca acolo mai sunt cateva locuri libere.
Nu exista in viaa de cat doua drumuri
1 esti independenta si inveti ca sa poti sa nu ajungi organe de schimb sau cu__a pe centura.
Inveti pentru ca sa poti oferi un viitor copiilor tai intr-o tara fara coruptie si traficati de organe.
Sau nu inveti si mergi din barbat in barbat pana cand o sa ajungi o zdreanta pe care nu o sa o mai vrea nimeni si pana la urma o sa te bucuri la 50 grame de visinata asteptand dupa ele zile intregi la o craciuma doar doar o sa te ia careva sa iti mai dea o felie de paine.
Iar avorturile tale or sa fie nenumarate si copii tai o sa ajunga piese de schimb pentru mine care pun mana pe carte ca sa imi permit atunci cand o sa am nevoie sa cumpar ceva rulmenti de rezerva.
Asa ca acum si aici tu alegi daca te chinui acum putin cativa ani
sau vrei sa te chinui tu si copii copiilor tai tot restul vietii lor de sclavi
Tu alegi viitorul tau si al copiilor tai
Spune-mi ce fel de copii vrei sa ai? unii care sa se f___ in ___ pentu o bucata de paine si sa ___ ____ ca sa aiba cum sa supravietuiasca!?
Sau vrei sa te bucuri ca fac o scoala ca au si ei copii la randul lor si ca au ce sa le dea sa manance fara sa fie nevoie ca copii copiilor tai sa fie si ei tot pe centura?
Cred ca mai bine este sa alegi ca copii copiilor tai sa ajunga profesori doctori universitari conferentiari cercetatori stiintifici
sa iti creasca inima in tine de bucurie

Alege sa te mai cinui putin dar sa poti sa iti castigi singura pianea fara sa fii nevoita sa pupi in fund toti libidinosii ca sa ti-se dea si tie frimiturile care cad de la masa lor!