Stii cum e vorba cu "boala lunga, moarte sigura". Era clar ca se va ajunge aici (la despartire) dupa atata timp de "boala", adica de relatii reci. Cel mai intelept este sa termini complet cu el. Daca mai prelungesti "boala", prelungesti si suferinta. Ti-ai dori asta? Nu cred. Inteleg ca simti uneori ca il vrei inapoi, dar tu trebuie sa fii stapana pe simturi, nu simturile pe tine. Trebuie sa ai taria sa-ti infranezi anumite impulsuri care nu te duc spre bine, ci, dimpotriva, iti cauzeaza rau. Curaj!
Citi ani ai copila?
Oare nu ar trebui sa-ti vezi intii de carte si abia peste citiva ani, de dragoste?
Evident să râmăi lângă dragul tău prieten care e rece cu tine şi nu îţi explică motivul nu e o soluţie nu aştepta o viaţă după cineva, că sincer îmi pare că el nu face nimic în situaţia de faţă. De ce te-ai despărţit de acel băiat din aprilie, la un amic nu trebuia să renunţi, plus că dacă era el în situaţia ta mă îndoiesc că ar fi preocedat la fel, dar e doar o bănuială.
Consideră că e ultima lui lună şansă căci din tot ce ai povetit îl iubeşti dar iubirea cere sacrificii iar tu fraga mea ai făcut destule :]
Poţi să recontactezi acea persoană dar nu mai aştepta atât că ai făcut-o şi ai fost destul de răbdătoare