| Izabelle_1601 a întrebat:

Am si eu o problema: am o relatie de 8 luni cu un baiat de varsta mea. La inceput era OK, mama spunea despre el ca este un baiat cuminte si de incredere. Poate am mai gresit eu cand i-am mai spus sa vina la mine cand sunt singura dar nu a stat mai mult de o jumatate de ora si nu s-a intamplat nimic. Trecand peste asta, de la un timp mama a inceput sa se poarte ciudat: nu il mai suporta; inainte cand ma lua la tara imi spunea sa il sun sa il iau si pe el si totul era ok. Inainte cand ii spuneam "mami m-am certat cu X si cred ca ne vom desparti" spunea "pai suna-l si impacati-va". I-am spus acelasi lucru acum 2 zile si a spus "ti-am zis eu ca relatiile lungi nu sunt bune.trebuia sa ma asculti". Si asta fiind nesuficient, se ia mereu de stilul meu: imi spune sa nu imi mai iau tricouri cu formatii, imi spune sa port sandale, sa imi rearanjez parul ca nu-mi sta deloc bine. Nu o mai inteleg. Am incercat sa discut cu ea si ma evita. Chiar nu stiu cum sa mai vorbesc cu ea.

3 răspunsuri:
| Veverita a răspuns:

E naspa cand ai probleme cu parintii si eu am trecut prin asta.ii e frica ca ajungeti la o relatie prea serioasa si ca poate se va intampla ceva.ii e frica sa nu iti iei lumea in cap si sa ii zici ca vrei sa te mariti...asa sunt tori parintii.eu am probleme cu mama de cand ma stiu dar am inceput sa ma pbisnuiesc.nu stiu ce s zic.mai tine-o in cuvant si tu.ca altfel nu merge.

| tecurex a răspuns:

Aceasi problema o am eu cu tata imi spune mereu '' esti baiat tndete si tu, uite cum sunt eu '', si el are o tunsoare de parca ar fi chel no o suprot + eu imi las parul lung de vreo 8-9 cm si imi sta bine toti preteni imi spun cami sta bine numa el e contrar si ma deranjeaza mereu cu tot felul da tampeni gen, daca merg cu el pa srtada si trece vreun cunoscut pe langa noi eu dau cu buna ziua dar pentru el e ca si sun n-ar auzi si spunein gura mare '' da ma si tu cu buna ziua nu fi un nesimtit '' e extrem de enervant dar acum cam mai crescut ( am 14 ani ) si nu mai imi e asa de frica de el ( are 40 ) incep sa raspund si ii zic '' da mai lasa-ma sunt destul da mare acu, nu cumva nai treaba pa altundeva '' si el plc si ma lsa singur. nu spun ca si u ar trebui sa faci la fel dar ai 2 variante ori o pui la punct pe mama ta si ii explici calm cum stau lucrurile si ca trebuie sati ma lase spatiu ori o ignoi si spui ca ea dar faci ca tine, asteas singurele variante. toti parinti sunt enervanti nai ce sa-i faci e de parca ei au uitat cum e sa fi tanar si sa faci tot ceti trece prin cap

| cory_1065 a răspuns:

Ceva normal pentru toate mamele! dar nu ti-a venit in gind ca poate a aflat ea ceva de X si evita sa vorbeasca cu tine doar pentru a nu te rani, ca vede cit de mult tii la el. Eu consider ca a fi mai bine daca te-ai pune o data pe capul mamei tale si sai vb foarte serios! poate l-a vazut cu cineva sau facind ceva? ar trebui sa vb cu ea