Hey! Si eu eram/ sunt in aceeasi situatie! Eu sunt din Constanta, el e din Bucuresti! Prima oara cand am vorbit (vorbim numai pe mess) a fost de 1 Iunie! A ramas ca asta sa fie ziua noastra si de atunci, pur si simplu, vorbeam in fiecare zi...ne trezeam pe la aceeasi ora, vorbeam cateva ore, dupa mancam la pranz, fiecare iesea pe afara cu pietenii/ vecinii, dupa pe la 15-16 intram iar pe mess si vorbeam pana la miezu' noptii! Ne alintam, etc, etc, stii tu . Credeam ca sunt indragostita de el. Dar nu. Nu am fost si nici nu sunt! A inceput prin iulie niste antrenamente la fotbal, si nu am mai avut timp asa mult sa vorbim. Doar seara putin, deoarece era obosit. Mereu m-am purtat frumos cu el si am fost simtita, intrebam, de fapt, intreb zilnic de mama si fratele lui ce mai fac (stiu totul depre el si el totul despre mine, in ciuda faptului ca nu ne-am vazut niciodata) si chestii din astea. Mereu am vorbit frumos ca sa nu par vreo vagaboanta sau pitipoanca pentru ca eu nu-s asa . Vorbeam, de fapt, vorbim deschis si sincer! Dar cu ajutorul antrenamentelor astea, mi-am dat seama ca nu suntem impreuna, ca noi nu putem forma un cuplu daca ne vorbim doar pe mess! Chiar ieri i-am zis asta. Baiatul m-a inteles! Dar noi tinem unul la altul, dupa 3 luni in care am vorbit zilnic ore in sir. Dar suntem doar buni prieteni, cei mai buni prieteni. El este extrem de important pentru mine, dar doar ca prieten. Este cel mai bun si de incredere baiat pe care l-am intalnit vreodata! am mare incredere in el. Noi, ca copii, ne-am planificat viitorul impreuna, desii acum suntem doar prieteni ! Am stabilit ca fugim de acasa, dupa ne casatorim, dupa 2-3 copii VISEE insa cel mai important in relatia nostra este ca suntem prieteni si ca exista incredere! Incearca sa te regasesti in ce am scris mai sus...si singura vei decide ce vrei sa faci, nu noi, cei de pe TPU! Sper ca ti-am fost de ajutor! Bafta
Exact asa e si la mine si ma regasesc in tot ce ai spus si mersi ca te-ai obosit sa scrii toate randurile acelea, meriti funda
Multumesc mult de funda!
Ma bucur ca am reusit sa te inteleg, si tu pe mine....
Si mi-a facut placere sa iti scriu!
Sper doar ca ai facut alegerea corecta, ca ti-ai stapanit sentimentele si ca intr-un final ti-a iesit totul bine!
Mult noroc! Bafta !
Faci cum vrei dar ar trebui sa intelegi ca acum e mai ocupat ca inainte dar pentru asta ar putea sa si faca timp un pic si pentru tine, voi stiti...
Buna.
Problema voastra e ca nu puteti(sau mai degraba el nu poate) pastra echilibrul intre viata fiecaruia si viata de cuplu. Este normal sa aveti fiecare activitatile si pasiunile lui, insa asta nu trebuie sa va impiedice sa va vedeti si sa va acordati atentie.
Explica-i ca il intelegi ca ii place fotbalul si ca il sustii, ca ti se pare o activitate benefica pentru el si ca accepti ca are o pasiune, dar arata-i ca nu e ok ca acorda pasiunii lui mult prea multa atentie ca sa mai ramana ceva si pentru tine. Explica-i ca ai vrea sa gasiti o cale de mijloc.
Daca va observa ca ai dreptate si va fi de acord, lucrurile se vor indrepta cu putin efort din partea amandurora. Daca el va considera ca pasiunea lui e mai presus de relatia cu tine, poti sa-i dai o pereche nou-nouta de papuci. La figurat. Sa joace fotbal in ei.
Multa bafta!
Incearca sa il intelegi
Baietii asa sunt... Daca se apuca de ceva nu il mai lasa si uita de tot ce trebuie sa faca.
Cauta-ti si tu ceva sa inlocuiesti timpul pe care il vorbeati.
Cand va intaniti, ai grija sa il duci cu zaharelul.Adica sa incerci sa il tii mai mult de vorba.
Intelege-l ca e mai mult ocupat si nu poate sa stea prea mult cu tine, are antrenamente si e destul de greu. Nu ar trebui sa te desparti de el daca va iubiti, Daca nu simti nimic pentru el nu mai sta langa baiat si cauta-ti unul care sa stea doar cu telefonul in mana si cu ochii in PC. Sau cauta-ti si tu un club sau o sala de fitness si o sa fii si tu ocupata
Intelege-l ca e mai mult ocupat si nu poate sa stea prea mult cu tine, are antrenamente si e destul de greu. Nu ar trebui sa te desparti de el daca va iubiti, Daca nu simti nimic pentru el nu mai sta langa baiat si cauta-ti unul care sa stea doar cu telefonul in mana si cu ochii in PC. Sau cauta-ti si tu un club sau o sala de fitness si o sa fii si tu ocupata
foloseste acest joc o sa iti redea simtul si raspunsul OurWorld pe facebook sau OurWorld.ro
Relatia voastra se bazeaza pe vorbit la telefon si messenger? Mai bine v-ati intalnii mai rar si a-ti petrece timp de calitate impreuna cand aveti amandoi timp decat sa te impacientezi ca nu are timp de vorba cu tine...
Ar trebuii a il lasi sa mearga la fotbal daca vrea si numai pentru ca va iubiti asta nu ineamna ca trebuie sa stati 5 ore pe mess pe zi, daca chiar nu mai vorbeste cu tine deloc(deloc ma refer nici un minut pe zi)ar trebui sa discuti putin cu el sau mai mult sa va intalniti in realitate si sa vorbiti decat sa vorbiti pe mess.Am vazut ca sunteti o relatie la distanta si ar trebui sa fie pe bune adica sa nu va fi intalint in Metin 2 si apoi sa va spuneti ''iubiti'' fara sa va vii vazut macar o data(nu pe web, in persoana).
Dar de unde stii ca ne-am intalnit in metin 2 prima oara si ca stam la departare? si ca nu ne-am vazut niciodata in realitate?
1.Stiu ca stai departe de el pentru ca ai pus intrebarea asta de 2 ori si la prima ai spus ca stai in Bucuresti si el in targu jiu.
2. Faptul ca nu te-ai intalnit cu el in realitate su ca v-ati intalnit pe metin 2 erau niste banueli.Si daca chiar e asa ca fel de relatie ii asta ar putea ca iubitul tau sa aiba 24 de azi si sa fie vreun nebun care sa te jefuiasca.
BUN.Si la mine e aceeasi problema da numai ca el s-a mutat in Italia si ca m-a mintit ca vine da nu mai vne.
Pai nu trebuie sa te desparti de el,
cand are liber poti sa il lasi vb doar un pic nu il zapaci.
sper sa iti fie de folos sfatul meu.
Funda!:*
Incearca sa-l intelegi... daca il iubesti incearca sa il incurajezi pentru ca baietii mai vor si altceva, in afara de vorbitul cu iubitele lor.