anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey TPU!

Am si eu o problema.

De ceva timp imi place foarte tare de o fata si ei de mine cred... dar problema este ca nu o sa mergem pe acelasi drum in viata.

Adica ea vrea sa devina medic dar eu nici macar nu am luat bacul.

Am vorbit cu ea si mi-a spus ca e posibil sa nu se duca la medicina si mie mi-ar conveni dar totusi eu o sustin sa se duca pentru ca ii place si cred ca locul ei e acolo.

Problema e ca vom face parte din clase sociale diferite si nu cred ca o sa avem sanse pe viitor.

Voi ce parere aveti? Poate o doctorita sa fie iubita unui zidar sau sofer... sa zicem?

Răspuns Câştigător
| OldSoul a răspuns:

Gandesti prea departe si gandesti si intr-un mod pesimist.

In primul si primul rand, daca ajungeti la o realtie, nu inseamna ca neaparat o sa ajungeti si la casatorie.
Mai departe, daca sunteti facuti unul pentru celalalt, adic va completati, va intelegi, eu cred asta conteaza cel mai mult.
Degeaba locuiesti langa o persoana de acelasi nivel cu tine daca va faceti viata unul altuia un calvar.

Si pana la urma, poti lua bacul, poti face si tu o facultate, sau, poti reusi si fara el, trebuie doar sa te duca capul.

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Stabilitate in viata cu cineva nu prea gasesti, te poti risca sa vezi ce iese

| Emma30555 a răspuns:

Faptul ca nu ai luat bacul nu înseamnă că vei fi șofer sau zidar, ai timp sa remediezi situația asta. Diferențele între oameni nu constau în joburile lor ci în cultura lor. Chiar dacă cineva nu are facultate poate fi inteligent, educat, finuț, poate avea cultura generala. Dacă aveți ce vorbi și va înțelegeți poate sa meargă relația

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ia bacu si fă-te și tu doctor

| gabriielaaa a răspuns:

Poți sa îți reiei cursurile si să faci ceva ce ti place. Poți munci si avea afacerea ta nul neaparat scoală casă faci ceva important. Poți avea ateliere tau auto sau ceva ce îți doresti tu. Important e ca te gândesti si până va fi ea doctor tu vei alege si face ceva.

| AndrewR a răspuns:

Salut!
Nu are nicio legatura asta, nu functia te face om.
Daca o sa ajungi sa fi cu ea impreuna, cu siguranta o sa gandesti altfel, chiar si ea.
Poate fi si invers, cand tu sa fi realizat si ea nu..asta nu inseama ca suntem diferiti, pur si simplu ea a stiut ce isi doreste iar tu inca nu, dar poate o sa te realizezi candva, nu se stie, viata e lunga, nu da cu piciorul chiar daca tu esti mai sarac si ea mai bogat, chiar daca ea are functie si tu nu, iubirea nu are reguli. Bafta