Poti avea febra si mama tebuie sa ramana sa te ingrijeasca.
Te simti un pic rau, apoi te bagi in pat, dar ai grija sa afle tata.Genuflexiuni, miscare, transpiri, te bagi in pat.Vine tata.Tu ai grija la respiratie!
Mama:"Copilul are febra.Ce facem? O fi racit."
Iese tata din camera, iesi din pat, miscare, flotari, genuflexiuni.
Si asa sper sa rezolvi.
Mersii mult Am sa incerc, poate primesti funda >
Spune-i asa,, Daca tu aveai treaba la servici ca s-a spart o teava si... nu aveai timp de altceva decat de munca deci laso me mama sa termine treaba si poate amanati excursia daca nu mama ramane fara servici si nu mai mananci mancare calda"
Stai jos cu tatal tau si vorbeste cu el.Si spune-i la tatal tau ca are treaba importanta mama ta si daca el avea treaba nici el nu putea sa mearga.Sau spune-i sa puna picnicul in alta zii cand nu are mama ta treaba cum ar fi duminica.
M-am gandit si eu la asta Multumesc pentru raspuns, am sa incerc
Invita l pe tatal tau la ceva care nu-i place si dupa ce iti da raspunsul, raspunde-i si tu la fel!
Buna asta Am sa incerc Mersi Poate primesti funda
Trebuie sa stai pe capul lui asa el o sa se pliciteasca si o sa va lase an pace idea este sa stai pe capul lui
Nu pot... El este prea taios Am incercat asta de mai multe ori dar nu... :-s Se enerveaza repede si nu stii de ce e in stare sa faca Ma tine 3-4 ore si vorbeste degeaba . Multumesc oricum pentru raspuns
myshadowlife întreabă: