| BaiatulElita a întrebat:

Hey, TPU! Am și eu o problema. Recent m-am certat cu un prieten la care am ținut foarte mult și el nu mai vrea sa vorbească cu mine deloc. Și problema e ca eu stau sa sufăr. Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
6 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Nimic! Mergi inainte si trece ziua, daca nu esti capabil sa te duci sa-ti certi iertare.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Aștepți.

| SingleForOne a răspuns:

Nu cunoaștem detaliile certării voastre, nu am putea oferi un răspuns foarte ajutător.
Ai putea să încerci să mediezi situația, să căutați o înțelegere.
În caz contrar, devii tu mai deștept, înveți din greșelile tale și ale lui, și îți vezi de viață mai departe, cel mai probabil în cazul în care prietenul ține morțiș să fie supărat, să aibă ceva de spus.

| SingleForOne a răspuns:

Critica celor din jur cucerește numai pe cei slabi. Atunci, el va trebui să accepte situația, să devină mai bine el însuși, iar caracterul puternic va cuceri critica publicului. Toate relațiile de iubire și prietenie și războire trec prin ale vieții, testul timpului, acestea se schimbă.
Este o vorbă în popor: "gura lumii nu o poți închide cu vorbe, fie și-o închid singuri, fie le-o îngropi în invidie".

Răspuns utilizator avertizat
| Alexia999997777777777777 a răspuns:

Ce poți să faci?
Ori îl lași un timp sa se calmeze în speranța că o să se întoarcă el la tine.
Ori îți ceri tu primul scuze indiferent dacă vrea sa îți vorbească. Cu siguranță dacă și el tine foarte mult la tine (probabil ca se simte la fel) deci, nu o sa puteți sta prea mult despărțiți.
Mult succes!