Buna! Nimeni nu o sa creada ca "geamul s-a spart de la sine".
Eu unul consider ca singura scuza potrivita pentru asa ceva ar fi "M-am certat cu fratele _____ si eram nervoasa. Geamul la baie era deschis si era curent...am tras tare de usa si nu am realizat ce curent era si am trantit-o...imi pare rau"
Macar daca iei vina asupra ta atunci fratele o sa aprecieze asta si o sa tina minte. Parintii te cunosc, nu ai cum sa-i minti atat de usor.Treaba ta!
Succes!
-Blytz-
Era sa ma... pe mine, si m-am dus in viteza la baie, dar cand sa pun frana, jbang am trecut prin geam.
Improvizeaza ceva, eram intr-o camera, faceam ceva atent/a, si deodata aud o bubuitura in baie. Cand ma uit geamul era spart... posibil sa fi fost o fantoma. sau. s-a facut curent si usa s-a trantit prea tare.
Sauuu
A FOST FRATELE MEU L-AM VAZUT, pot sa jur ca el a fost. Eu n-am facut nimic. El o sa zica acum ca am fost eu sa se scoata, dar nu-l credeti, credeti-ma pe mine.
S-a facut ' curent ' cand ai deschis usa de la intrare si s-a trantit usa de la baie. Spui si tu ca stiai ca nu trebuia sa o lasi deschisa ca poate se tranteste, dar nu ti-ai dat seama. Asuma-ti oricum o mica parte din vina, nu poti sa spui ca s-a spart geamul de la sine.
Cauta un obiect..mai dur sa spun asa, si spune-i ca in fata la usa te-ai impiedicat si ai lovit geamul din greseala.
anonim_4396 întreabă: