Genul asta de persoane nu pot fi numite prieteni. Cel mai bine ar fi sa nu mai ai nici o tangenta cu ei. Sa le demonstrezi ca poti si fara ei, sa iti faci noi prieteni care sa merite, nu ca ei care te-au tradat cu primul venit. Daca la niste lucruri asa mici te tradeaza, gandeste-te ce o sa se întample la lucruri mai importante.
Ignora-i! Este cea mai buna metoda sa scapi de cineva aratandu-i ca nu-ti pasa de el, sau glumele lui.
Esti foarte sensibila. Stiu cum e, dar cine te pune sa stai cu ei? Sau cine te pune sa te arati atat de deranjata?
Halal prieteni, incearca sa iti gasesti altceva de facut sa iti faci prieteni noi!
Stiu ce simti, si eu am trecut prin ce treci tu, eu am fost prea slaba. Vezi nu greutatea conteaza sau felul in care te imbraci pur si simplu e vorba de rautate. Nu te intereseze ce spun altii sau prefa-te ca nu te intereseaza, pasiv da-le replici si simte-te bine in corpul tau. Conteaza ca tu sa ai incredere in tine sa-ti descoperi valorile si crede-ma la fel vor face si ceilalti din jurul tau.