Buna
e de preferat sa le zici adevarul, ar fi socant sa afle in sedinta cu parintii, si i-ai pune in dificultate si o situatie jenanta..asa le explici, si le promiti ca vei face in asa fel sa iti maresti media.
O zi frumoasa sa ai
Bună.
Să faci să le spui ce s-a întâmplat, nu cred că vrei să fie luați prin surprindere de diriginte/dirigintă!
Pa, pa.
Spunele parintilor ata spre note cat si de sedinta!
S-ar putea sa afle din afara si va fi mai rau pentru tine, iar pedeapsa va fi si mai mare!
Fi sincer si vei vedea ca va fi doar o cearta trecatoare!
Fii sincer. Asta este cea mai bună şi simplă metodă de a păstra relaţii bune cu cei apropiaţi.
Ma amuz foarte tare cand vad ce probleme aveti voi. Dar si eu faceam la fel... trist e ca nu realizati ca vine o vreme in care te rogi sa iei un 4, 50 la un examen in facultate de nu mai stii de tine
Eu in locul tau le-as spune da cu parere de rau..de ce? la sedinta o sa fie mult mai rau..sti proverbul acela greseala recunoscuta e pe jumatate iertata si in plus ei o sa te ajute sa ti le indrepti
Mai bine le spui de nota sau nu le spui de sedinta...Eu as alege sa le spun nota!
Bafta!
Nu te speria asa am patit si eu... mereu 9 si zece apoi un 5 si nu am avut curaj sa le zic parintilor asa ca la sedinta cu parintii l-am trimis pe cel mai intelegator dintre ei si nu a fost atat de rau...
Nu-ti fie frica