| VladUtzel a întrebat:

Hey TPU!
As vrea sa imi raspundeti la urmatoarea intrebare :
Am luat niste note mici la MATE si ROMANA! mai exact MATE : 8, 6,6 si ROMANA :9, 5.Parintii mei nu stiu si saptamana viitoare am sedinta cu parintii.Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
e de preferat sa le zici adevarul, ar fi socant sa afle in sedinta cu parintii, si i-ai pune in dificultate si o situatie jenanta..asa le explici, si le promiti ca vei face in asa fel sa iti maresti media.
O zi frumoasa sa aihappy

9 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Să faci să le spui ce s-a întâmplat, nu cred că vrei să fie luați prin surprindere de diriginte/dirigintă!
Pa, pa.

| IloveME a răspuns:

Spunele parintilor ata spre note cat si de sedinta!
S-ar putea sa afle din afara si va fi mai rau pentru tine, iar pedeapsa va fi si mai mare!
Fi sincer si vei vedea ca va fi doar o cearta trecatoare!

| Someonewhoappreciatelife a răspuns:

Fii sincer. Asta este cea mai bună şi simplă metodă de a păstra relaţii bune cu cei apropiaţi.

| valentino52 a răspuns:

Ma amuz foarte tare cand vad ce probleme aveti voi. Dar si eu faceam la fel... trist e ca nu realizati ca vine o vreme in care te rogi sa iei un 4, 50 la un examen in facultate de nu mai stii de tine

| asdfcffcvgvv123 a răspuns:

Sa le spui asa ar fi cel mai bine.

Răspuns utilizator avertizat
| alexandrUUUU78463724 a răspuns:

Eu in locul tau le-as spune da cu parere de rau..de ce? la sedinta o sa fie mult mai rau..sti proverbul acela greseala recunoscuta e pe jumatate iertata si in plus ei o sa te ajute sa ti le indrepti

| Adutza_2591 a răspuns:

Mai bine le spui de nota sau nu le spui de sedinta...Eu as alege sa le spun nota!
Bafta!

| alekari a răspuns:

Nu te speria asa am patit si eu... mereu 9 si zece apoi un 5 si nu am avut curaj sa le zic parintilor asa ca la sedinta cu parintii l-am trimis pe cel mai intelegator dintre ei si nu a fost atat de rau...
Nu-ti fie frica