| Marina2004 a întrebat:

as vrea si eu sa caut si poate se ofera cineva sa imi fie si mie bun/a prieten/a si sa am incredere in el/ea.
Va rog mult!

Răspuns Câştigător
| Mdfk_Playwinz_2002 a răspuns:

Da-mi add pe fb nunele ca pe TPU

8 răspunsuri:
| R0R0 a răspuns:

Poti iesi pe-afara si sa iti faci prieteni.

| danutzu96 a răspuns:

Cauti prieten pe forum? Cam ciudat, ar fi mai bine sa iti faci prieteni de langa tine, dar daca nu reusesti merge si asawinking. Eu ma oferhee hee

| becka133 a răspuns:

Eu nu am niciun interes fata de tine. daca te plictisesti si nu ai cu cine sa vorbesti sau ai vreo problema pe care nu ai cu cine sa o discuti pot sa vorbesc cu tine. Da-mi msj priv daca vrei fb happy

| Assassina a răspuns:

Vrei sa iti demonstrez ca nimeni (mai putin the Nigga ) nu iti este prieten? Uite asa:pentru ca nu am precizat sa nu ai incredere de pe oamenii de pe net.De unde ii cunosti, ce vor, adica poate se astetau sa primeasca o funda pentru asta.Iti dau un sfat,ca sa iti arat ca imi pasa de tine,si nu incerc sa castig eu acest concurs despre prietenia ta,pentru ca e ciudat, adica eu nu te cunosc, tu nu ma cunsoti, asa ca te rog, fa-ti prieteni pe care ii cunosti si stii macar cum ii cheama:STAI DEPARTE DE OAMENII PE CARE NU II CUNSOTI. Poate suna ca mama ta cand iti spune sa nu vorbesti cu strainii dar gandeste-te un pic daca nu are drepate.Sanatate multa!

| TheNigga a răspuns:

NU vei gasi NICIODATA prieteni de incredere pe net. Daca nu ma crezi, este alegerea ta. Dar cand acei "prieteni de incredere" te vor uita pur si simplu atunci sa nu te prind ca pui intrebare pe TPU "Cum scap de prieteni falsi".winking

| Assassina a răspuns (pentru TheNigga):

Respectul meu, ai cu totul drepate

| RAY a răspuns (pentru TheNigga):

Corect

| Anita_Zaro_1998 a răspuns:

Desigur