| BrAmBuReL43 a întrebat:

Hey! TPU! Buna, eu am o problema, fratele meu este cam... puturos sa zic eu, are 21 de ani eu am 10 tata 63 iar mama 56. nu stiu ce sa fac, fratele meu nu prea mai vine acasa ca muncete 2 joburi, si o cam supara pe mama, si nu stiu cum sa il fac sa asculte sa faca curat sau chesti
eu nu mai vreau sa o supere pe mama... dar s-ar putea ca la vara sa plece nu stiu asa l-am auzit cand vb la telefon.eu un vreau sa pelce pentru ca eu cu fratele meu ne iubim mult si nu stiu cum sa il fac sa inteleaga odata problema e ca lucreaza si ziua vine la 6 7 8 cred sta o ora sau 2 sau chiar 30 de min si apoi pleaca la club, mai vine sambata si duminica dar doarme ca un urs cand hiberneaza si sa faca oadata curat si tot zice o sa fac o sa fac o so iau o so iau si a luat-o de s-a rupt. Ce sa fac TPU? funditabig grin

Răspuns Câştigător
| Deea4ever a răspuns:

Pai ar trebui sa aveti o discutie individuala cand aretimp liber sau o discutie in familie dar foarte serioasa prin care sa vorbiti despre tot ce se intempla in familia vostra si sa ajungeti la acest subiect daca are 21 de ani cum zici tu poate o sa inteleaga totusi e om mare cu capu pe umeri si mai zici ca are si 2 joburi. fundita?

5 răspunsuri:
| carpediem a răspuns:

Stai locului si invata pentru scoala sa nu ajungi si tu sa ai nevoie de 2 joburi.

Răspuns utilizator avertizat
| oana_7289 a răspuns:

Pff...pai daca o sa tipi la el si o sa te certi cu el sau o sa ii reprosezi ca nu face nimic sau ca nu o sa plece nicaieri atunci el o sa isi puna ambitia si o sa faca si mai rau mai bine vb frumos cu el si il faci sa inteleaga ca asa cum are el nevoie de mancare cand vine acasa si alte lucruri asa aveti si voi (u cu mama ta)nevoie de putin ajutor din partea lui. spune-i ca il intelegi ca e mai mare ca merge prin cluburi...etc dar trebuie sa contribuie si el cu ceva pentru ca e si casa lui. eu asa gandesc.parerea mea. sper sa te fi ajutat bafta!

| roxana94 a răspuns:

Pai la 21 de ani si avand 2 slujbe nu cred ca fratele tau este puturos. Avand in vedere ca lucreaza atat de mult nu este anormal sa mearga in club sa se distreze, relaxeze.

| aumih16 a răspuns:

Trebuie totusi sa il intelegi ca asa e el ca asa este firea lui dar tu poti sa fii mai desteapta decat el ca sa nu ai ca el doua joburi sa ai doar unul mai bine oamenii sunt diferiti in felul lor totusi nu sunt la fel unul este suparacios altul vulcanic altul chitros altul sarac altul bogat etc deci oamenii sa stii si tu nu sunt toti la fel daca asa crezi tu inseamna ca esti naiba si nu e bine sa tipi la el ca are doua joburi poate ca le-a meritat totusi a facut ceva cu viata lui de ce nu incerci sa faci ceva cu viata ca timpul minutele anii viata trec nu stau sa te astepte pe tine sa iei o decizie o hotarare