anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey TPU!

Cand ma indragostesc de o fata... parca sunt nebun.

Adica analizanduma am realizat ca am atitudinea aia degajata si poate putin atractiva, dar asta pana sa apara sentimentele.

Cand incep sa ma indragostesc si incepe sa imi pese... deja o dau in bara rau de tot.

Adica primesc mesaj de ea... incerc sa ma abtin si sa nu ii raspund imediat. Dar de unde in maxim doua minute cedez si ma uit.

Poate sa sunt putin cam sufocant uneori dar nu stiu cum sa schimb asta.

Adica daca ma indragostesc de abia astept momentul sa vorbesc sau sa ma vad cu persoana respectiva.

Si atractia pe care o simtea la inceput se dilata incet dar sigur. Si eu raman ca prostul cu buza umflata si suparat.

Răspuns Câştigător
| RAY a răspuns:

In loc sa te milogesti de toate,mai bine mergi la o sala,slabesti,vezi de fizicul tau,citesti o carte despre dezvoltarea ta sociala,socialseaza,intra intr-un grup social,a fi social conteaza mult in viata,asa acumulezi experiente nu stand pe net, nu vorbi cu una si cu mai multe in acelasi timp vezi care te place cu adevarat,sarut-o, spune-i direct ma placi ca iubit sau ca amic, fetele sunt foarte smechere, manipultoare, vipere ai grija mare, nu toate desigur

9 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Si ele au vina pentru ca nu sant directe la subiect cu situatia. Le e usor sa zica daca vor ceva sau nu. Ba chiar sa se exprime uite vreau sex mi-ar placea sau ceva de durata numai ca vor ca tu sa te chinui pana aflii ce vrea de la tine chiar daca e un nimic le place sa te stranga de gat in imaginatia lor. Eu m.a mai enervam din chestia asta si acum nu imi pasa deloc, cine o sa fie serioasa cu mine si chiar isi va dori ceva atunci eu o sa zic nu ai ce sa discuti cu mine iesi afara.

Bula
| Bula a răspuns:

Asa se intampla cand esti tare indragostit: vezi totul numai in roz. Asa e dragostea. happy
Multe fete profita de acesta si te exploateaza la maxim, dupa care-ti dau cu piciorul si te lasa cu buzele umflate!

| RAY a răspuns:

Pubertatea man, nu fi ca un catelus disperat, fi mai indiferent

| Marin321 a răspuns (pentru RAY):

Incerc te rog sa ma crezi... dar ma cuprinde asa un val de emotii si cedez... cei drept ca am un caracter prea slab pentru lumea asta

| RAY a răspuns (pentru Marin321):

Crezi ca nu am fost ca tine Marian? si eu am fost la varsta ta, stiu cum e, mai mult prin zona prieteniei, fetele stiu ca avem dorinta sexuala puternica asa ca ne vinde sperante false

Pai spune tu... ce ar trebui sa schimb la mine?

Omul nu se schimba niciodata Marian, omul poate invata lucruri noi atata tot, tu din aceste experiente vei invata

Multumesc frumos de raspuns. Apreciez

In loc sa te milogesti de toate,mai bine mergi la o sala,slabesti,vezi de fizicul tau,citesti o carte despre dezvoltarea ta sociala,socialseaza,intra intr-un grup social,a fi social conteaza mult in viata,asa acumulezi experiente nu stand pe net, nu vorbi cu una si cu mai multe in acelasi timp vezi care te place cu adevarat,sarut-o, spune-i direct ma placi ca iubit sau ca amic, fetele sunt foarte smechere, manipultoare, vipere ai grija mare, nu toate desigur

| floridudi a răspuns:

Dai un mesaj cu sinceritate ce vrei tu de la ea si intreab-o daca vrea sa fie cu tine intr-o relatie, fi sincer toata lumea apreciaza sinceritatea, asa e cel mai bine.