In loc sa te milogesti de toate,mai bine mergi la o sala,slabesti,vezi de fizicul tau,citesti o carte despre dezvoltarea ta sociala,socialseaza,intra intr-un grup social,a fi social conteaza mult in viata,asa acumulezi experiente nu stand pe net, nu vorbi cu una si cu mai multe in acelasi timp vezi care te place cu adevarat,sarut-o, spune-i direct ma placi ca iubit sau ca amic, fetele sunt foarte smechere, manipultoare, vipere ai grija mare, nu toate desigur
Si ele au vina pentru ca nu sant directe la subiect cu situatia. Le e usor sa zica daca vor ceva sau nu. Ba chiar sa se exprime uite vreau sex mi-ar placea sau ceva de durata numai ca vor ca tu sa te chinui pana aflii ce vrea de la tine chiar daca e un nimic le place sa te stranga de gat in imaginatia lor. Eu m.a mai enervam din chestia asta si acum nu imi pasa deloc, cine o sa fie serioasa cu mine si chiar isi va dori ceva atunci eu o sa zic nu ai ce sa discuti cu mine iesi afara.
Asa se intampla cand esti tare indragostit: vezi totul numai in roz. Asa e dragostea.
Multe fete profita de acesta si te exploateaza la maxim, dupa care-ti dau cu piciorul si te lasa cu buzele umflate!
In loc sa te milogesti de toate,mai bine mergi la o sala,slabesti,vezi de fizicul tau,citesti o carte despre dezvoltarea ta sociala,socialseaza,intra intr-un grup social,a fi social conteaza mult in viata,asa acumulezi experiente nu stand pe net, nu vorbi cu una si cu mai multe in acelasi timp vezi care te place cu adevarat,sarut-o, spune-i direct ma placi ca iubit sau ca amic, fetele sunt foarte smechere, manipultoare, vipere ai grija mare, nu toate desigur
Dai un mesaj cu sinceritate ce vrei tu de la ea si intreab-o daca vrea sa fie cu tine intr-o relatie, fi sincer toata lumea apreciaza sinceritatea, asa e cel mai bine.