Deci e vorba de tinee! nu stiu.intreaba-l/intreab-o daca mai simte ceva pentru tine.stii,situatia este cam complicata.il/o intrebi,si esti foarte atent/a la cum vorbeste. daca se balbaie, te minte. daca spun tare si clar ca,, NU"inseamna ca si-o fi uitat pozele acolo de cand erau impreuna.sau nu stiu...comunicarea este necesara in problema ta!
Hei!
probabil as fi putin geloasa dar m-as gandi:
-chiar daca ei sunt despartiti, poate au devenit buni prieteni dupa.de ce sa ma supar, daca tot la mine tine?
Bbbye!
Pai,prieteni nu au ramas nici macar nu se saluta!?
E baiat, l-am intrebat si a zis ca Nu ca ma iubeste pe mine si ca nici macar nu mai stie de pozele alea ca sunt pe un cd, de fapt mai multe cd-uri. si am mai avut o disputa tot pe tema asta la el pe dulap era o inimioara si numele unei foste pr cu care a fost acum cativa ani,.
Pe mine ma enerveaza, sunt geloasa putin si nu imi place sa stiu ca are poze pe un cd, si mai stiu eu!
Este normal sa fii putin geloasa.in legatura cu inimioara de pe dulap, probabil nu si-a dat seama ca tu o sa te superi si ca a lasat-o acolo.
pentru treaba cu cd-urile:de pe cd nu cred ca le mai poti sterge.si,ce-i rau in asta? oricine ar fi gelos si de pe cd nu le mai poate scoate! le-a lasat si el acolo, nu-i nimic grav!
stai linistita, inca te mai iubeste.Mult noroc!
Cum naiba sa devina prieteni? Eu nu pot realiza asta. Cum sa devii prieten cand unul din ei vrea si celalalt nu? A deveni prieteni dupa o relatie cand unul din ei nu doreste ruptura e o mare prefacatorie.
Deci e vorba de tinee! nu stiu.intreaba-l/intreab-o daca mai simte ceva pentru tine.stii,situatia este cam complicata.il/o intrebi,si esti foarte atent/a la cum vorbeste. daca se balbaie, te minte. daca spun tare si clar ca,, NU"inseamna ca si-o fi uitat pozele acolo de cand erau impreuna.sau nu stiu...comunicarea este necesara in problema ta!
Nimic important, nu as sari la faptul ca inca mai tine la el, deoarece mereu orice fata sau baiat isi aminteste de fostul/fosta prietena, totusi nu e motiv de ingrijorare, tot tine la tine (in caz ca ai patit-o)!
Mie nu mi-ar pasa. Chiar daca s-au despartit, probabil au ramas prieteni, sau mai are sentimente pentru el/ea
Pai nu e nimic grav, probabil au ramas prieteni .
Dar ce conteaza, sunt doar niste poze amarate.
As crede ca tine poza aceea acolo doar pentru ca a iesit el/ea bine in poza...