E un lucru de admirat faptul ca parinții tăi o sa iși serbeze nunta de argint.I-ai putea surprinde cu un colaj in care să povestești amintiri cu familia ...ai putea adauga si poze.(asta ca amintire si ca prețuire a familiei) in rest le-ai putea lua doua verighete de argint.si cred ca si o imbrațișare ...ar fi superb!
Pai acum depinde cam cat vrei sa cheltuiesti. Uite niște idei pentru ceva care nu costa prea mult:
1. Un album foto cu poze împreuna
2. Pentru fiecare câte un personalizat cu poza celuilalt singur sau cu tine;
Hmm.cam atât.nu prea am inspiratie acum.sau un tort cu o poza de la nunta lor...sau o pozamcu toată familia.
Succes!
Poti incerca sa iei o rama foto de o marime adegvata uniu spatiu al camerei lor in care crezi ca ar putea sta (garantat functioneaza ),sau poti sa le faci ceva personalizat ex un tort cu poza lor sau tricouri cu pozele lor, daca ei isi doresc un animal de care tu poti face rost imediat nu ezita sa il iei insa daca nu, nu incerca findca daca nu vroiau s-ar putea sa ii superi... poti si sa iei un ursulest foare mare pe care sa fie scris un anumint mesaj ex. "Casnicie fericita "daca nu gasesi astfel de cursuleti, poti lua si un simplu ursulet destul de mare pe care sa atarni frumos o panglica mai lata pe care sa scrie un mesa ca cel de mai sus...alt ceva nu stiu?
sper ca te-am ajutat...succes pentru gasirea unui cadou potrivit
ONUTZZA1998 întreabă:
Effy35 întreabă: