Tu ai spus ca tu si prietenul tau sunteti indragostiti de aceeasi fata dar tu il ajuti pe prietenul tau sa fie cu ea, chestia asta m-a facut sa cred ca esti un baiat foarte dragut (prieten adevara) Eu si prietena mea cea mai buna ne-am indragosti de acelasi baiat acum ceva vreme si acum am ajuns sa cred ca cea mai mare greseala pe care am putut sa o fac este aceea ca i-am zis prietenei mele ca si mie imi place de acelasi baiat ca si ei, de atuci au trecut aproape 2 ani iar prietena mea cea mai buna nu mi-a mai vorbit niciodata de atunci. Asa ca ai grije ce faci! Dar cu toate astea "In dragoste si razboi totul e permis"
Scuza-ma daca par aiurit dar daca iti este prietena adevarata nu te lasa nici pentru biber.
Mersi... M-ai ajutat sa imi dau seama de un lucru foarte important... funda
1.conteaza varsta
2. daca e mai piti da-te pe langa ea, o sa isi dea seama ca o placeti(ma rog, cel care se da pe langa ea)
3.,,datu pe langa ea,, trebuie sa ai o varsta adegvata, pun pariu ca tu ai vreo 14 ani(ca mine), asa ca daca e mai piti mai dai o palma pe la dos.
4.concluzie:daca e mai piti ai sanse cu ea daca esti mai golan, daca e la locul ei nu trebuie sa o scoti la un suc cum a zis daria18(parerea mea este ca o sa te refuze)trebuie sa faci mici gesturi prin care sa isi dea seama ca o placi si daca si ea te place...va descurcati mai departe.
Sincer sa spun, e greu.Tu si cel mai bun prieten iubiti aceeasi fata, chiar daca el si ea nu stiu ca si tu o placi. Daca te gandesti, prietenii se fac rar in zilele noastre si trebuie sa avem sprijine.Doar nu este singura fata de pe pamant.Inteleg c-o iubesti, dar gandeste-te cum se va simti prietenul tau daca vei tine o relatie cu ea.Nu-ti va spune in fata, dar s-ar intelege ce sentimente ar avea. Spune-i totusi c-o iubesti si tu pe fata aceea si poate te va ajuta sa o uiti(sa-ti caute alta, sa nu il mai ajuti). Prietenii adevarati nu isi tin niciodata secerete, chiar si cele mai intime secrete si le spun si incerc sa se ajute la greu si la bine.
Scoat-i si u la un suc sau invita=i la tine acasa aprinde lumanarele parfumate arunca si u petale de trandafir prin toata casa va uitati la un film romantic sau mai stiu eu ce altceva nu mai stiu thinking
Buna daca o placeti amandoi pe aceiasi fata este o problema mare incearca sa-i spui prietenului tau sa-i spuna fatei cand sunt singuri ca o place si daca este ca ei sa fie impreuna imi pare rau de tine asa prieteni mai rar succes!
Ba nu stiu... m-ai zapacit rau de tot. Dar din cate am inteles esti mai impotant tu (pentru tine) dct pretenul tau. pune-te tu pe primul loc si cuceresteo dar nu distruge o prietenie pentru o fata. papa
Uite ce zic eu:incearca sa ii combini pe cei doi,si daca nu iese nimic si fata nu e interesata, vb cu prietenul tau, ii spui ca si tie iti place de ea si dupa ce clarificati, il intrebi daca e de acord sa te bagi tu cu ea, sau daca asta v-ar strica prietenia
De ai stii tu ce fac eu pe la scoala I-am combinat pe toti cu toate... Sunt destul de puternic in chestia asta, pot sa combin chiar si cea mai buna din scoala cu un tocilar dintr-o alta clasa mai mica Si daca i-as combina... Mi-e frica ca o sa ma doara asa tare si nu o sa rezist.