| sandra1000 a întrebat:

Hey tpu....cum as putea sa ma razbun pe fostul meu? ideeei?
FUNDA

Răspuns Câştigător
| NellieLovett a răspuns:

Ignoranta este cea mai naspa razbunare.

8 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Cati 12 ani ai? Sa te razbuni pe fostul? Really? Vezi-ti fata mea de viata ta si construieste-o in asa fel incat sa-i fie lui ciuda ca te-a pierdut, nu-ti irosi timpul cu copilarisme de genul.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

De ce ai face asta? Singura metoda prin care i-ai face probabil in ciuda ar fi sa iti vezi de viata ta si sa fii fericita. Ignora-l.

| Idkidk a răspuns (pentru DoarBogdan):

winking Bunul Bogdănel. love struck

| Lawliet14 a răspuns:

Nu te razbuna! Razbunarea e arma prostului.

| ShaOfHatred a răspuns:

Nu poti accepta ca te-a raspins, ca nu mai are nevoie de tine? E vina lui ca esti plictisitoare si ca te-a exclus din viata lui?
Accepte viata, viata ii grea. Nu mai fi printesa, ca sti unde ajung printesele in Romania.

| lovecats123 a răspuns:

Razbunarea nu e indicata dar te face sa te simti WOW. Te inteleg. Ca sa il faci sa se simta prost trebuie sa ii arati ca te a pierdut si ca nu iti mai pasa de el, sa fii mereu fericita, sa petreci cat mai mult timp cu prietenii, sa distribui poze optimiste pe facebook, sa nu il bagi in seama. Cand isi va da seama ca te a pierdut va incepe sa sufere. Pe zi ce trece va fi tot mai disperat si apoi va depinde de tine daca sa il accepti din nou sau sa treci mai departe. Daca se poate l ai putea face gelos cu un alt baiat dar ai grija sa nu inceapa sa creada ca esti..usuratica cel mai frumos spus.S ar putea sa spuna ca nu ai tinut deloc la el. Ideea e ca trebuie sa ii arati ce a pierdut nu defectele tale. Insa atentie, fa aceste lucruri pas cu pas. Nimic nu se face dintr-o data dar zic ca doua saptamani l-ar pune la pamant. Bafta

| Charolline a răspuns:

Sa te razbuni? Serios? Si asta crezi ca te ajuta cu ceva? Aiurea! Daca te-ai razbuna denota implicit ca iti pasa..indiferenta doare cel mai tare.

| sandra1000 explică:

Adry05 nu am 12 ani draga...am vrut niste idei amuzante nu razboinice