Cum sa fii indiferent dar atractiv?
In teorie, e simplu, ii oferi atentie, dar nu suficienta pe cat si-ar dori ea.
In realitate, e mai dificil daca nu ai mai facut asta, daca nu stii cand sa-i oferi mai mult, si cand sa te opresti.
In general ideea e sa te opresti atunci cand ii place mai mult, asa va sta mai mult cu gandul la tine, va vrea sa te vada mai des, sa cunoasca mai multe.
Arogant dar simpatic?
Aici, depinde ce se intelege prin arogant, multa lume ar spune ca e ceva aiurea, ca cele doua se bat cap in cap, acum asta e varianta lor, dusa in extreme.
Sa zicem ca exista putin arogant, si mai mult arogant.
Ei bine, varianta aia de mai putin arogant, e in special smecheria asta de care am zis eu mai sus, ca nu-i oferi atat cat vrea ea, astfel capatand un aer misterios, si, respesctiv, trebuie sa stii sa te apreciezi, sa fii putin mai narcisist.
Cam la asta se refera aceea aroganta pe care o vrei tu.
Daca o fata te baga in friend zone cum iesi de acolo ca sa ii poti deveni un viitor partener?
Aici, e putin mai dificil, cel mai adesea trebuie sa te intrebi daca merita sa-ti bati capul pentru tipa respectiva, pentru ca de multe ori, odata bagat in friendzone, e cam greu sa iesi de acolo, atat timp cat ea te percepe intr-un anume fel, cat cunoaste multe detalii despre tine.
In general daca vrei sa scapi din fiendzone, trebuie sa nu mai repeti aceleasi greseli pe care le-ai facut inainte.
Gen daca inainte erai foarte atent la nevoile ei, si ii erai alaturi cand avea nevoie de tine, ei bine, acum tu esti ala pe prim plan, si trebui sa-i dai si ei de inteles asta.
Mai departe, cand iti cere ceva, trebuie mai mereu sa-i ceri cate ceva in schimb, sa nu fii ca unul din ceilalti flacai care ar fi in stare sa-i ofere tot timpul lor, si asa mai departe.
Si, respectiv, cand te vezi cu ea, trebuie sa o lasi sa fie a ta, asta inseamna ca trebuie sa fii apropiat de ea, dar faci asta in asa maniera incat sa para ca ea vrea asta, si ca tu ii faci pe plac.
Asta insemnad sa-i spui ceva gen "Daca tot esti cu mine acum, te las sa ma tii de mana".
Cam la asta se rezuma toata smecheria.
In general tipii aia din friendzone i-ar oferii tot fara sa ceara ceva in schimb, simpla lor interactiune cu ea fiind de ajuns.
In timp ce tipii care au succes, nu sunt asa, ei stiu ca timpul lor e cel putin la fel de scump ca al femeilor, si prin urmare, nu le fac toate mofturile fara sa ramana netaxate.
In general cam asta e smecheria, sa stii sa-ti pretuiesti timpul si importanta ta ca barbat, in zilele de azi, multi flacai uita asta, si de aici si problemele lor in relatie cu femeile.
Teoretic vorbind mintea umana opereaza simplu recompensa-interes, daca i prezinti interes poate te va vedea ca un iubit, ceea ce e nu prea cred, o fata daca te baga in lista morti clar nu te scoate de acolo nici santul petru, acolo ramai pe vechi, vina e a ta, ai creier dar esti doar un catelus in calduri
Daca o fata te baga in Freindzone, este pentru ca nu te place atat de mult, incat sa te vrea de prieten/iubit si de aceea te tine acolo.
Lucrul asta nu se poate schimba in mai bine, ci in mai rau, pitand fii blocat, daca esti obraznic.
In orice caz, fiecare din noi avem simpatii si antipatii si daca fata aia de la inceput nu ti-a aratat simpatie, degeaba incerci tu sa te impui, ca nu ai cum sa modifici gandurile cuiva.
Eu zic sa fii tu, sa nu încerci sa fii nicicum. Cu ce te ajuta aroganta? Obtii maxim o relatie de 2 saptamani cu o cretina, ca altfel nu se poate.
Daca te baga in friendzone nu mai iesi de acolo, crede-ma, asta e, cauta alta fata pentru relatie!
Arogant dar simpatic?
Poti sa fii simpatic, glumet, si sa iesi in evidenta cand vorbesti cu amicii tai. Daca o sa fie si ea in prajma, nu o baga in seama, nu te iuta la ea, asa o sa fii arogant...
Ea stiind ca o placi o sa se uite la tine, te va verifica daca mai ai sentimente pentru ea. O sa vada ca o ignori.
Nu ii raspunde la mesaje daca iti da, da i seen. Baiatul in limba dupa ea o sa fie ala care vrea sa scape de ea. Daca vrea sa iti mai spuna ceva sa o faca fata in fata.
Continua ti viata, fa sport, invata bine, iesi cu prietenii cat poti de des si fa poze cu ei, posteazale sa le vada si ea cu atat mai bine daca iesi cu fete.
Viata si are cursul ei, poate o sa fie ea iubita ta sau poate ti a pregatit o tipa mult mai faina si
frumoasa.
Si ce crezi ca rezolvi ceva cu "seen_ul" asta al tau? Pau daca una imi da asa, o data, de doua ori si nu raspunde ii spun:Mars, in mortzzii matii de saracie, cautati altul sa-ti cumpere chiloti!
Eu am zis ca EL sa ii de a fetei seen daca ea ii da mesaj dupa incidentul cu friendzone...
Cel mai bine, de preferat sa fii misterios.Sa nu le bagi prea mult in seama, sa fii un nemernic sentimental, ironic.Cu cat stai mai aproape,cu cat iti spui secretele,cu cat incerci sa fii mai politicos,cu atat mai mult se indeparteaza de tine. Mintea unei femei e de rahat, este schimbatoare ca vremea. Daca azi iti spune ca vrea o familie, un tip simpatic care sa o respecte, maine o poti vedea sarind in pat cu primul nespalat, pe motiv ca nu mai rezista fara sex.Tot ele se plang de noi ca suntem niste nemernici care alearga dupa sex, dar de fapt tot ele sunt cele singure care si-o mai scapa cate putinla cate un sfarsit de saptamana.
Maradona75 întreabă: