anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci eu am un prieten cu care ma intelegeam foarte bine, imi era ca un frate. Dar de la 1 iulie s-a bagat intr-o relatie si de atunci e complet schimbat sad. Il intreb ce face, ce a patit crezand ca a patit ceva prima data iar el imi spune ca n-a patit nimic. Il mai intreb ce face si asa, si el " bine", de obicei se lega vorba imediat, orice as fi zis el radea si tot asa. Cand l-am intrebat daca iubita lui are legatura cu asta el m-a blocat pe facebook straight face si a doua zi m-a adaugat iar. straight face
Imi lipseste mult si sunt sigura ca totul din cauza iubitei lui. Ce pot sa fac?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Asa sunt oamenii..nu te-ai invatat? Asta nu ai de unde sa stii. Daca va ramane cu ea mai putin sau mai mult timp.Ideea e ca trebuie sa inveti sa nu depinzi de altii. Daca el a renuntat asa usor, tu de ce nu ai face-o? Nici nu e nevoie sa ii faci pe cei care se indeparteaza de tine sa isi dea seama de greseala.Pentru ca daca sunt oameni cu minte isi dau seama singuri. Daca nu, inseamna ca au fost doar iluzii si minciuni.Crede-ma.Cel mai bun prieten esti TU si persoana cu care iti vei petrece toata viata(iubit/a).

16 răspunsuri:
| dragonu02 a răspuns:

Nu prea ai ce sa faci doar sa insisti in continuare pana isi revinebig grin

| ღBrokenツAngeℓღ a răspuns:

Pai nu ai ce sa faci...Asa e cand incepi o relatie...winking Te schimba total, uiti si de prieteni si de tot. Nu ai cum sa-l faci sa fie ca inainte, poate daca se desparte de ea.winking Stiu cum e! Nu fi suparat/a!

| mirciu1234 a răspuns:

Iubitele vin si pleca dar prietenia ramane crede-ma nu are nimica este doar o faza va trece. Funda te rog.

| Bianca306 a răspuns:

Ar fi bine sa il lasi in pace, poate s-a certat iubita lui cu el. Dupa o vreme poate te va contacta.

| SkyRainb0w a răspuns:

Salut!
Sincer sa fiu si eu am patit la fel...un prieten de-al meu si o amica cu care ma intelegeam bine s-au cuplat si eu am fost lasat raud e tot pe din-afara.
asa ca am aprins o mica cearta intre ei si am pus paie pe foc pan cand s-au despatir(relatia a durat 5 zile-din cauza mea)si prietenul a plecat suparat apoi amica a venit inapoi. deci poti face la fel. daca vrei...
Succes!

| VlaĐ a răspuns:

Incearca sa te imprietenesti cu iubita lui.El sigur e asa pentru ca iubita lui i-a zis sa nu mai vb cu tine.Dar daca te imprietenesti cu ea s-ar putea sa revina totul la normal.

| Rakanishuu a răspuns (pentru VlaĐ):

Nu!

| Piratul10 a răspuns:

Pai oamenii se schimba si da schimbarea asta are putea fi din cauza prietenei Lui.
Si e complet normal sa stea mai Putin timp cu tine, are o prietena e normal sa isi petreaca timpul cu ea si poate ea e geloasa sau i-a spus ca nu te place si din cauza asta se mai poate parta el asa.

| grab a răspuns:

Asat e.

un baiat si o fata se inteleg doar daca sunt frati sau schilozi.

altfel ori la bal ori la spital. iubiti sau deloc.

intelege ca el nu are nevoie de amici in plus, deja sunt o gramada de baieti cu care joaca fotbal. iubita ii trebuie, k iubita are, tu esti deocamdata in plus! happy

| Rakanishuu a răspuns (pentru grab):

El nu joaca fotbal si aia l-a scrantit. Nu sunt singura care crede asta. Plus ca cu mine se intelegea cel mai bine... se intelegea. -_-

| grab a răspuns (pentru Rakanishuu):

Atunci da-i doar timp.

Pana se insoara...

Doar nu se insoara cu tine.

tu nu cumva ai inceput sa il pretuiesti acum ca nu prea mai ai sanse la el? happy

Tu esti bun ca psiholog. :O

Lasa frate asta, eu azi vreau tricou! am zis! happy

daca mai pot sa te ajut si cu altceva ma gasesti in privat!

bafta!

Am mai pus o intrebare acum vreo 10 minute. laughing)