| Fetitsa123 a întrebat:

Hey tpu.Deci eu de vreo 2ani am probleme cu vederea.Am fost la control si mi-a crescut dioptriile. Faza e ca ma enerveaza mama la culme.Nu ma lasa nici macar pe telefon sa trimit un mesaj sau sa ma joc putin ca repede vine si urla cateodata spunand,, lasa telefonul ala ti-l arunc pe geam iar o sa iti creasca dioptriile si trebuie sa dau banii pe ochelari". Degeaba ii tot zic,, lasa-ma sa trimit un mesaj " ca incepe sa urle sa il las acum ca mi-l ia detot.Inteleg ca vrea sa fie pentru binele meu dar nici asa ca sa nu fac nimic. Cu mama nu ma pot intelege nicicum ca tot cum vrea ea zice si face.Ce sa fac sa ma lase odata in pace? M-am saturat sa ma tot ascund de ea.

2 răspunsuri:
| lifeonlyforlove a răspuns:

Pai de fapt telefonul nu afecteaza vederea. mai degraba cititul, tv, calculatorul, alimentatia incorecta, soarele.asa si sa ii spui mamei happy

| Cristinell90 a răspuns:

Daca zici ca ti-au crescut dioptriile n-ar fi cazul sa porti niste ochelari? Cat despre mama ta asa sunt toate mamele mai sacaitoare pentru binele nostru.In cazul in care nu porti ochelari vorbeste cu ea ca ai nevoie de o pereche si nu-ti face griji problemele cu parintii se rezolva de la sine e nevoie doar de timp si intelegere din partea lor