Filmează cum ai zis și mergi cu părinții tăi la polițe și depuneți plângere pentru hărțuire, eventual vezi dacă poți obține și un ordin de restricție.
așa sunt unii copii când sunt mici, se iau de cei mai slabi să pară ei mari și tari
Nu trebuie să îți bați joc de ei! Nu copii sunt de vină pentru educația primită! Atât timp cât mama ta merg la părinții lor, iar ei nu fac nimic, nu ai ce face.
Pur și simplu, părinții tăi să caute un avocat și să faceți plângere penală împotriva părinților. Știu că există camere de luat vederi publice sau private. Dacă există așa ceva în zona unde locuiești, prin avocat veți cere acces la înregistrări și mergeți la tribunal.
Există în România noastră, persoane care se cred superioare și că pot face orice!
Iar, referitor la a răspunde cu violență, ai grijă să nu fie o provocare, apoi tu să ai probleme. Nu uita va fi cuvântul tău, contra cuvântul lor!
Cel mai ok ar fi sa ii filmezi detaliat și sa mergi împreună cu părințiia politie pentru a depune o plângere penala, crede-mă ca o sa se liniștească
Filmeaza si apoi trimite filmarea contului de Instagram stopbullyingromania. Oamenii care detin organizatia nu se joaca cu bullyingul, chiar te vor ajuta.
Nu iti bate joc de ei, daca se mai întâmplă ceva înregistrează i, filmează i, apoi du te la poliție, de acolo o sa se ocupe ei si daca vrei sa fi sigur ca politia o sa faca ceva, poti sa ii postezi si pe o rețea de socializare.
Nu se inplica politia in asfel de cazuri
Cum sa nu se implice?))
Hai sa lăsăm toti copii sa se bata, ca nu le face nimeni nimic
Nu trebuie "să-ți bați joc de ei" și tu. Fii diferit. Filmează-i și fă-ți dreptate, dar în același timp încearcă sa ii ignori. Nu merita sa te consumi pentru astfel de persoane. Baftă