| Allexia15 a întrebat:

deci imi place un baiat.Nu stiu daca ma place si el..adica este si o fata care il place ...adika cand sunt afara cu fetele si el vine sa ma salute si ii si ea..il ia si zice ca are sa ii zica ceva adica nu stiu daca el ma place.el imi zambeste si tot timpul vine langa mine..Si eu daca merg undeva singura de exemplu sa vb la tell el vine tot timpul dupa mine

7 răspunsuri:
| Marian_Baciu_1992 a răspuns:

Buna. sfatul meu e sa vorbesti cu el direct... adica daca se comporta frumos cu tine inseamna ca tipul are o atractie fata de tine. cel mai bine e sa incerci daca il placi. ai sa vezi ca sigur o sa iasa totul bine.

| SimonaQs a răspuns:

Bunaaa! Ar trebui sa vorbiti voi doi intre patru ochi...Din punctul meu de vedere baiatul te place adica te saluta sta in preajma ta dar acea fata e doar geloasa nu iti face probleme... Vorbeste cu el si totul se rezolva

App. Ii place de tine!

Funda? :*

| Lariii14 a răspuns:

Buna.Eu iti zic ca e mai bine sa ii spui direct.E mai bine si asa el se va simti mai bine. Si eu cred ca te place.E cel mai bine sa ii spui in fata. BAFTA. Funda? big grin

| Te_Yubesk_Anka_1990 a răspuns:

Daca are mess sau Facebook trimite-i si tu: Ce vrei de la mine:
1.Sa te sarut
2.Sa fim impreuna
3.Nr de tel
4...
Mai pune si tu ceva pe acolo si el daca iti va raspunde 1 sau 2 atunci vei afla adevarul.Asa am facut si eu si a mers.Multa bafta!

| Te_Yubesk_Anka_1990 a răspuns:

Daca are mess sau Facebook spune-i si tu: Ce vrei de la mine:
1.Sa te sarut
2.Sa fim impreuna
3.Nr de tel
4...
Mai pune si tu ceva pe acolo si el daca iti va raspunde 1 sau 2 atunci vei afla adevarul.Asa am facut si eu si a mers.Multa bafta!

| Bdtd04 a răspuns:

Pai arata-i fetei respective ca esti mult mai buna decat ea. Si baiatului la felhappy

| ghinionistul112 a răspuns:

Este necesar sa stati de vorba in patru ochi si sa vezi ce este de facut!