anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci...luni am sedinta pe clasa si pe scoala, iar eu am luat un 6 la mate(dintr-un test initial care nu se va trece) si nu i-am spus mamei.Deci la sedinta pe clasa diriginta ii va spune mamei ca in testul ala initial pe care l-am dat acum vreo luna am luat 6? Sau nu vorbesc despre note,sau despre testele alea initiale? Ca acum a venit o noua profesoara de mate si ni le-a dat ca asa a vrut ea,dar nu stiu daca acum la sedinta o sa-i spuna. Daca o sa-i spuna, mai bine ii spun eu inainte.Deci?

5 răspunsuri:
| Munteanu_Marius_1999 a răspuns:

Teas sfatui si chiar te-as ruga sa ii spui mamei tale acum.Pentru ca sa nu se intample ca a aflat de la profa si nu de la copilul sau. Funda?

| BigG a răspuns:

Spune-i tu.

| Justlikeme11 a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa-i spui mamei happy. Testele initiale sunt "pentru a vedea cat de pregatit/a esti". Nu te speria. Si cei mai buni elevi iau note mici, si mai ales ca se schimba profesorul si are alte pretentii. Iar daca nu se trec, nu are de ce sa fie mama ta suparata. De obicei, in sedintele de inceput de semestru se prezinta noii profesori si primele note, deci probabil mama ta oricum va afla.

| FazzaNica a răspuns:

Exact asa a fost la mine numai ca nu a fost 6 ci 7 cea mai mica nota a mea, ei bine eu nu am spus nimic nimanui, s-a aflat si unnicul meu raspuns a fost ca nu ma puteam concentra, consecintele au fost dure.am ramas pe timp de o luna fara NET, pe tine te-as sfatui sa-i spui acuma cu greu, cu chin dar totusi sa fii cinstithappySuccese, curaj!

| RoboțelulAndroidDinTelefon a răspuns:

Ar trebui sa-i spui tu. Ea te va sfatui ca pe viitor sa fii mai atent(a).