N u itifie frica in final iti vrea binele, ai note foarte bune fata de colegele mele care fac si sex si se drogheaza parinti nu prea ne apreciaza din moment ce nu stiu cum se comporta si cat de buna esti pe langa ele. Ii este si unpic de frica probabil se gandeste la acomodarea ta din liceu, cu profesori noi, colegii noi si nu vrea sa ''ii scapi de sub control'' din moment ce vede ca esti o fata cuminte si ca inveti ea se gandeste ca poti mai mult = > vrea mai mult => vrea sa obtina un copil model...Dar ai fi un exemplu in zilele de azi Acomodarea asta o sa tina ceva timp.si dupa va fi bine. Nu uita controleazati nervii altfel poate ca situatia sa se inrautateasca. Bafta! funda? (asa a fost si cu mine)
In primul rand clar mama ta are emotii.ai crescut esti o tanara femeie adolescenta.si nu stie cum sa se poarte nu a avut o alta fiica adolescenta inaintea ta.amandoua sunteti nin premiera dar ea e mai speriata.te iubeste mult si tu o iubesti cel mai sigur prinde-o in weekend si roag-o sa iti acorde timp sa faceti ceva sa mancati o inghetata sau altceva si spune-i tot asa de frumos cum ai spus aici.tu ai fost foarte limpede si sincera.tot asa spune-i si ei si sa se gandeasca si ea sa nu iti dea raspunsul pe loc.ce spui? e o intrerupere de comunicare din cauza emotiilor reciproce. incerci? uneori adultii sunt mai copiii si mai enervanti decat aia mici dar tot ei pot sa ia decizii super bune in acelasi timp conteaza doar sa bage la cap problema reala
Sa sti ca parintii considera ca de la liceu incep tentatiile cele mai mari.Adica apare fumatul, uneori drogurile...cluburile.Si probabil de asta isi face probleme.Tu incearca sa ai situati sub control in continuare.Si ca sa o linistesti, incearca sa vorbesti cu ea si sa ii explici ce vrei sa faci sau sa ajungi.Multa bafta. Sper ca te-am ajutat.
Ii e frica sa nu o iei pe cai gresite asa facea si mama prin clasa a 9-a dar acum ca sunt a10-a s-a mai potolit un pic, stai linistita iti vrea binele.Dar cand e nervoasa mai bine o lasi in pace si ii zici ca ai de facut un proiect pentru scoala, sau teme sau altele
Pentru ea, ca tu fiind fata ei, este foarte greu, si in plus ai inceput liceul, sunt o gramada de lucruri ce se pot intampla la liceu, si ea este speriata si din cauza asta se poarta foarte ciudat, incearcai sai explici, ca esti destul de matura de a purta o conversatie, incerca sai explici ca stii care`s lucruri bune si rele, si vei stii ce sa faci, incearca lucrurile aseta si nu vei regreta
Incearca sa fi vesele in preajma mamei tale si sa ai mai multe conversatii cu ea legate de scoala si alte probleme ale tale. Povesteste-i ceea ce faci tu zilnic, ce iti place si ce nu iti place la liceu. Ea poate fi cateodata stresanta, dar face asta deoarece ii este frica ca tu sa nu apuci pe cai gresite. Dar daca vei comunica cu ea, va intelege ca tu ai ramas la fel de cuminte si silitoare si nu are de ce sa isi faca griji. Eu iti urez numai bine si sa nu te mai certi cu mama ta si daca ai facut ceva ce poate ai suparat-o incearca sa-ti ceri scuze! Succes in continuare cu scoala si ai grija ce faci cu mama ta
Probabil ca ii e frica sa nu gasesti cumva un anturaj necorspunzator pentru tine...incearca sa-i castigi incredere...si uite aici un tutorial foarte bine explicat pentru C++, si sa-l folosesti sanatoasa ca mie cel putin nu mi-a placut :))
http://talentirosit.ro/......sta-sau-7/
In legatura cu C++ neah am incercat in varianta aia de am innebunit nu merge
Ceva nu faci bine...baga id meu impullsalex...si daca vrei eu sunt dispus sa intru la tine in pc cu teamviwer sa te ajut.
Este normala reactia ei tinand cont de faptul ca esti fata vrea doar sa fie ea sigura ca mergi numai pe drumul cel bunOrice parinte stie ca la liceu se intampla vrute si nevrute,iti faci anturaje si o iei razna, si tocmai de asta mama ta te "streseaza". Explicai fara sa ridici tonul sau sa pari nervoasa, ca nu ai altceva in caap in afara de scoala si ca uneori simti nevoia sa te odihnesti pentru ca in scoli/licee este ff multa agitatie si zarva dar indiferent de situatie nu vei neglija scoala si spune-i sa te incurajeze pentru orice "nimic" facut pentru ca te ajuta sa mergi mai departe cu succes. Si zilnic cand vi de la liceu spune-i ce ai de gand sa faci toata ziua si sa nu te "streseze" cu tot felul de aiureli Funda?
1.Ea iti atrage atentia.
2.Ar trebui sa stati de vorba.
3.Sa-i areti si tu ca vrei sa inveti chiar daca iei note mari.
4.Ar trebui sa ii explici.
5.Sau sa vorbesti cu psihologul liceului.(scuze de varanta asta).