| Anamaria13m73829j a întrebat:

deci sunt într-un grup de prieteni iar eu ies cu ei în fiecare zi, azi am scris ceva greșit din greșală iar unul din băieți sau luat de mine iar ceilalți au râs. Și efectiv plâng în continu

10 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Asa e viata de copil. Si ei sant dilimachi de fel

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Bună Ana! I mi dau seama ca nu i ti este usor mai ales cand cauti sa fi acceptată de anturaj de prieteni, aceia nu i ti sunt prieteni, si cel mai bine evită astfel de persoane care in loc sa te ajute sa te faca sa te simti bine, te umilesc, lasa i in pace si nu pune la suflet, deoarece ei de proști rîd, si ce daca ai scris ceva gresit? Toți gresim si nimeni nu este perfect, asa ca tu cauta ti prieteni de la care ai ceva de invațat, ce varsta ai?

| anonimg a răspuns:

Biblia nu minte când spune:
"Cine îşi face mulţi prieteni, îi face spre nenorocirea lui, dar este un prieten care ţine mai mult la tine decât un frate. –" (Proverbe.18:24)
Unde este o gloată mare de"prieteni" este și prostie și batjocură între ei; și dacă vrei ca să fi respectată așa cum trebuie, caută să ai prieteni de caracter. Dacă în toată adunătura aceea de prieteni este un singur om fără minte atunci nu ai ce să cauți în mijlocul lor, pentru că o să vă facă pe toți de rușine. Oamenii fără caracter trebuie să se întoarcă înapoi de unde au crescut: în pădure sau pe marginea bălții, până când vor învăța să fie educați.
Tu nu ai de ce să plângi pentru că te-a rănit un nebun; el nu știe să facă altceva. Dacă niciunul din grup nu l-a mustrat, atunci toți sunt la fel ca el.
Petrece timpul cu o carte bună:
https://www.viatasisanatate.ro/iubeste-inteligent

| cristimihailov a răspuns:

Eu gasesc ca este mult adevar in zicala: ti se intampla doar ceea ce permiti sa se intample.

Data viitoare cand mai se intampla asa ceva, va trebui sa iei atitudine si sa ii explici acelei persoane, in fata celor prezenti ca nu iti place aceasta abordare si il rogi sa se opreasca.

Trebuie sa vorbesti pe un ton civilizat si fara misto-uri sau zambete. Pur si simplu sa ii comunici pozotia ta cu privire la glumele pe care le face.

Trebuie sa fii ferma pe pozotoa ta si sa comunici cand nu permiti unei persoane sa faca asemenea glume cu tine, cu alte cuvinte.

Fii pregatita sa iesi din grupul respectiv, daca consoderi ca situatia o cere. Nu trebuie sa fii parte a grupului daca grupul nu iti satisface asteptarile.

Lupta pentru tine are doua taisuri, ori reusesti sa te impui, ori nu. Posibil ca fetele din grup sa fie de partea ta.

Nu uita insa ca unele glume se fac din nestiinta, altele se doresc a fi rauvoitoare.

| king5151 a răspuns:

Cum sa plangi din asta?rolling on the floor) razi si tu de ei, razi cu ei

| AlexValentinn a răspuns:

Aoleuuu, si eu de cate fete am facut misto si au inceput si ceilalti baieti sa rada de ele si ele nu s-au suparat, sau poate s-au suparat dar cu siguranta nu au stat sa planga. Esti prea sensibila, cu timpul vei ajunge sa fie niste nimicuri chestiile astea pentru tine.

| wj a răspuns:

1. Ai 10 greseli din 40 de cuvinte (eu fiind de maxim nota 7 la romana). Poate, doar poate, au dreptate.
2. Rade cu ei, si chiar fa haz de necaz.winking O sa te simti mai bine, si ei n-au sa mai rada cu atata pofta big grin

| Allys19 a răspuns:

Treci peste, am avut și eu momente când am trimis ss-uri cu conversații indecente pe grupu clasei sau sa înjur in chatul mamei mele.Adica s-a întâmplat, asta e

| Anonymous4433 a răspuns:

Pentru ce?
Da-i incolo ca nici ei nu sunt perfect, si nici mai inteligenta decat tine.

| Anonymous4433 a răspuns:

Pentru ce?
Da-i incolo ca nici ei nu sunt perfecti, si nici mai inteligenti decat tine.
(scuze, autocorectorul...)