| Patricel13 a întrebat:

e un baiat...el are 17 eu 12. si nu stiu daca ma place ...imi spune frumoaso si acum ma alinta ...ma pupat pe obraz ...ma luat in brate...da chiar nu stiu daca ma place. eu il plac...ce credeti?

Răspuns Câştigător
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
Si tu ce ai vrea sa auzi de la noi? incurajari cum ca procedezi corect?
Tu realizezi ca esti o copila? tu constientizezi ca in ochii lui esti o posibila victima sexuala?
Mami, ai rabdare, traieste-ti copilaria si bucura-te de ea macar inca 3 -4 ani.
Tare este frumoasa copilaria si frumosi sunt acesti ani!
O sa vina vremea cand ai sa intelegi ce este dragostea, ce inseamna un iubit si ce pericole prevede sexul la varsta frageda.
Eu cred ca ar fi bine sa il ignori total!
O zi bunahappy

43 răspunsuri:
| Radu284 a răspuns (pentru AirănMeidăn):

Am mai avut si alte discutii similare cu ei (unele sterse de admini), si concluzia lor este ca ar trebui instaurat ceva gen Ministry of Love, care sa pedepseasca oamenii pentru tought crime. Nu ai ce sa discuti cu ei,

| AirănMeidăn a răspuns (pentru Radu284):

nu prea stiu
am vazut c-ai primit si voturi eronate si nu inteleg absolut deloc de ce
nu vor sau nu pot sa inteleaga ceea ce le spui?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru AirănMeidăn):

Sau invers. Nici tu, nici el nu intelegeti pe ce lume traiti.

| Radu284 a răspuns (pentru AirănMeidăn):

Problema e ca ei traiesc in fantezia lor, de unde nu vor sa iasa. Poti sa le explici cu codul penal, cu orice, ca tot nu or sa accepte realitatea. Brigaela, de exemplu, mi-a spus ca s-a dus si m-a parat la un procuror happy Si a zis ca daca mai sistun asta (ca pedofilia nu e ilegala) o sa se duca si la politie sa ma reclame. Ea crede ca suntem in Germania anilor '30, sau undeva prin 1984.

Si vezi si raspunsul dat de DarkSkyIsland, ca sa intelegi ce fel de oameni sunt pe TPU.

| AirănMeidăn a răspuns (pentru anonim_4396):

poti fi pedofil fara a intretine relatii sexuale cu un copil
"pedo" e referitor la copii
sufixoidul "fil" inseamna "iubitor de..."
totusi, nu se refera la dragoste materna. stim cu totii la ce se refera asa ca nu are rost sa luam totul chiar asa literal
in orice caz, de ce nu intelegem pe ce lume traim?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru AirănMeidăn):

Poti fi homosexual fără sa faci sex cu un individ de acelasi sex? Pedofilii nu sunt pedofili daca nu sunt "child molestors". Iar in rest si tu si Radu sunteti really twisted minds.
Pedofilie = atractie (preferinta) sexuala...dar ea trebuie exercitata. Iar exercitarea in sine aduce fapte penale. Dupa logica ta si a lui Radu si bunica o fi pedofila fiindcă isi iubeste nepotii. Vai si amar...

| Radu284 a răspuns (pentru anonim_4396):

Mai mult decat "WOW..." nu prea pot sa zic la raspunsul asta. Oricum nu ai intelege, pentru ca tu nu traiesti in lumea reala, si creierul tau nu se bazeaza pe definitiile date de lumea reala.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Radu284):

Zise cel care pica bacul de 2 ori la mate cu logica la pamant, incapabil de a vedea dincolo de ratiunea sa fixata atat de defect.

Bai, stii ceva? Invata sa folosesti un dictionar si dupa aia mai vorbim.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Radu284):

Pai am folosit, Raducule. Daca tu recunosti pedofili doar privindu-i in ochi e talentul tau, pe care recunosc ca nu-l am.

Darcscaica dragutule, sa folosesti un dictionar nu inseamna sa iei definitia si sa mai adaugi la ea. Inseamna sa iei definitia din el si sa o folosesti cum e scrisa acolo.

| AirănMeidăn a răspuns (pentru anonim_4396):

da, este exercitata
de mastvrbare ai auzit probabil, nu?
sau daca faci asta in timp ce te uiti la o poza cu ceva copil de vreo 7 ani(hai ca nu mai descriu)nu esti pedofil? trebuie neaparat sa intretii relatii sexuale cu un copil pentru a fi unul? eu zic ca trebuie doar faptul de a te simti atras sexual de un copil te face pedo.
asadar daca un adult is creeaza singur placere in timp ce s-ar uita de exemplu asa cum am zis mai sus la o poza cu un copil, merge la inchisoare? ce naspa

scuze de exemple, stiu ca e urat dar chiar vreau sa intelegi odata ce spunem aici

| Tara_Necunoscutul_1981 a răspuns (pentru Brigaela):

Brigaela, exista o definitie pe care o ignori total...cea a naturii, care spune fara urma de indoiala sau nesiguranta ca o fata e dpdv biologic femeie din ziua primei menstruatii adica poate procrea. Si dupa cate se stie, in mod natural nu exista decat un singur mod. O fata care are primele experiente sexuale in frageda varsta cu un baiat de aceeasi experienta nu sufera probleme de nicio natura. Nu sexul in sine e daunator, nici macar diferenta de varsta! Stiu ca afirmatiile mele cheama la scandal, dar studii de specialitate, istoria, biologia, antropologia, genetica, etc imi sustin afirmatiile. Sexualitatea e un teren sensibil din pdv sociologic, etnologic, religios mai ales si cultural in general. La fiecare 200 de ani, conceptia si perceptia (ca despre asta este de fapt vorba) sexualitatii s au schimbat de a lingul istoriei si pana si in ziua de azi exista diferente enorme de interpretare a comportamentului sexual la minori sau adulti. Antropologic, din toate timpurile s-a respectat limita de varsta a menstruatiei (11-14 ani). In toate culturile lumii cine atingea o fata inainte de perioada era achitat pe loc. Astazi, societatea occidentala in care traim a fixat limita de varsta la 14 si in unele tari chiar 15 ani. Cu toate astea adolescentii fac sex oricum, iar faptul ca nu au o educatie sexuala adegvata, realista conduce la tragedii, nicidecum faptul ca au raspuns instinctelor lor naturale. Daca ati citi mai multe carti de specialitate in loc sa ascultati sfaturile bigotilor moralisti si sa va dati cu parerea in totala necunostinta de cauza, manati nu de vocea ratiunii, dar de frica mostenita de sute de ani de represie sexuala, copiii vostri ar face mai mult sex cu mai putine probleme si ar fi mai feriti de ademenirile libidiboase ale vanatorilor de copii.