Degeaba se pune într-o relație pe facebook dacă e tot singur.Ar trebui să-i spui ce simți pentru el iar dacă chiar nu vrea o relație e timpul să-l lași în pace.
Daca te trateaza in felul asta inseamna ca nu prea ii pasa de tine. Nu e niciun capat de tara si nici vreo rusine! Chiar asa, de ce te-ai cramponat fix la baiatul acesta? Altii cu siguranta au mai multe de oferit daca in loc sa plangi zici "buna!" mai des!
Capul sus!
Ok, ok.
Ia o pauza de gandire. Gandeste-te din ce motiv v-ati certat. Daca o sa va impacati sunt sanse sa se mai repete? Merita pana la urma relatia asta?
Cand suntem singure cam uitam tot ce a fost rau si vrem sa ne impacam, dar daca doar ne impacam asa si iar apare cearta nu am facut nimic.
In plus, daca vrei sa te impaci cu el vorbeste cu el nu cu noi. Spune-i ca vrei sa va impacati, discutati impreuna ce a mers rau ca sa evitati si mergeti inainte.
Si nu mai plange ca nu te ajuta la nimic.
Pai daca ti mult la el cred ca esti indragostita de el pentru ca asa se cam simte o persoana indragostita si eu zic sa-i spui ce simiti altfel n-o sa te ia in seama.
Buna! Sfatul meu: Marturiseste-i tipului sentimentele tale pentru el, si spune-i ca te deranjeaza faptul ca se pune in relatii false cu alte fete. Dupa ce o sa-i marturisesti sentimentele tale, probabil ca o sa vrea sa va impacati si o sa fie totul bine. Sper ca te-am ajutat! Succes!
Funda?