Ție ți se pare în regulă să ai 13 ani și să stai cu copii de 9-10 ani?
Măi, dacă acele persoane mai mici decât tine îți sunt mai buni prieteni decât persoanele de vârsta ta, nu are de ce să te afecteze.
Nu-i mai băga în seamă pe ceilalți, dacă tu te înțelegi bine cu acele persoane, nimic nu ar trebui să conteze!
Este normal, numai ca cei de la scoala au o alta conceptie, nu lasa pe nimeni sa strice prietenia dintre voi! Nu exista varsta intre prieteni si nici in dragoste... Peste cativa ani iti vei da seama, pana atunci fa cum am zis : Nu lasa pe nimeni sa se bage intre voi!
Uneori prietenii sunt mai de pret decat fratii sau familia!
Si ca sa vezi ca am dreptate iti spun ca eu am 2 prieteni foarte buni si sunt cu 10 ani mai mare decat ei! Binenteles poti avea prieteni si de varsta ta sau daca nu ai niciunul atunci mai complica-te putin si cu ei ca sa nu pari prea copilaros ca acum conteaza in fata colegilor dar dupa scoala nu va mai conta... Bafta!
Mai.ia sa vedem : inaltimea, varsta si greutatea sunt doar niste numere, nu au nicio valoare.
Atata timp cat sunt prietenii tai, nu are de ce sa te deranjeze ce spune lumea. Si eu, de exemplu, sunt prietena cu un baiat. Si toti radeau..cica o fata si un baiat nu pot fi prieteni..decat iubiti. Dar nu mi-a pasat ce au spus ceilalti, deoarece prietenia adevarata valoreaza mai mult decat orice.
In concluzie, nu trebuie sa-ti pese, pretuieste-ti prietenii
Nu e norml, cauta sa stai cu baietii de la tine din clasa..lumea te crede copilaros
Nu conteaza ce varsta au amicii cu care vorbesti atat timp cat iti sunt prieteni adevarati.
Da corect tolomacii astia de mai sus is niste prosti stay cu cine vrei conteaza ca ii ai ca prieteni adevarati nu-i baga in seama pe astia de sus
Nu asculta vorbele altora! daca prietenii sunt buni nu conteaza ce virsta au! eu am 16 ani am prieteni si mai mici ai mai mari!
funda te rog ^_^
Cei de a4 a parca sunt cam mici. Ma mir, de obicei apar conflicte intre cei mici si cei mari, fiecare gandeste diferit. Dar daca voi va intelegeti n-aveti decat
Lasa-i pe aia care rad de tine, eu stau cu toti care imi sint prieteni
N-ar trebui sa te deranjeze daca cu adevarat ii consideri prieteni... si eu am prieteni de cl. a 5a si 4a, nu ma intereseaza ce spun ceilalti atata timp cat eu ma inteleg bine cu ei. Ar trebui sa faaci si tu la fel