| Laly_4113 a întrebat:

Hey, TPU.Eu am aproape 14 ani si nu am avut un iubit probabil din cauza greutatii(sunt un pic grasuta). Imi doresc foarte mult un iubit dar daca un baiat m-ar intreba intr-un moment daca vreau sa fiu cu el as spune nu.De ce am oarecum frica aceasta de o relatie.Are legatura cu faptul ca eu am fost invatata sa nu mint? Stiu ca la un momendat va trebui sa ascund o relatie de parinti, in special de tata, dar si de mama cu care sunt foarte sincera.

27 răspunsuri:
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Invata, citeste si culturalizeaza-te! Mai ai timp de relatiii! Du-te cu mama la medicul endocrinolog si nutritionist, si fa ce trebuie ca sa revii la o grutate si sanatate normala, si atunci ai sa ai mai mare incredere in tine, si iti va fi si mult mai usor!
Nu te lasa! Success!

mira
| mira a răspuns:

La aceasta varsta nu este de mirare ca n-ai avut iubit.Profita inca de copilarie.Va veni si timpul tau.

| Razvan a răspuns:

Dar de ce sa ascunzi? Crezi ca iti taie cineva capul ca ai prieten? Desi nu ti-as recomanda o relatie in clasa a opta pentru ca o sa ai mult de invatat si cand esti indragostita umbla fluturii in stomac cu viteza a cincea si tind sa urce si spre neuroni si sa-i neutralizezewinking
Ai timp destul pentru a vedea tipuri de baieti. Te vei mira, vei ramane socata si vei alege pana la urma.Lasa grasimeaoh go on

| Libelle a răspuns:

Eh
nu te apuca tu sa-l cauti
stiu...vezi pe astia prin parcuri ca se tin de mana, se saruta si ai vrea si tu un prieten.
sa stii ca te iubeste, ca se gandeste la tinehappy
astea sunt nevoi si lucruri importante pana la urma.
simti nevoia sa fii iubita de cineva... dar cum zici tu, poate nu esti pregatita.
si eu am fost invatata sa nu mint, si ma simt ff prost cand mint pe cineva, de-aia ma feresc sa o fac, dar daca este nevoie neaparata da.
as fi in stare sa ascund de mama, de tata o relatie cu prietenul meu. daca altfel nu se poate...
se merita. mai inveti sa traiesti.pentru ca nu totul este perfect.stii ca il ai pe el, si te sustine.iti ofera dragoste si compenseaza amagirea aia...ca-i minti pe ai tai.
cand vei fi pregatita pentru o relatie nu iti va mai fi frica.
dar ca un sfat...nu te baga cu orice baiat, numai de dragul de a avea prieten.cand ai sa il intalnesti pe cel alaturi de care simti ca e totul bine atunci.

| Lora a răspuns:

De ce s-o ascunzi? Nici eu n-am ascuns nimic de ai mei si nu s-a intamplat nimic, dimpotriva poate o sa fii suparata intr-o zi din cauza prietenului si mama sau tatal tau te vor putea face sa zambesti.Mult noroc Laly!

| irina20 a răspuns:

Nu faptul ca esti mai plinuta a facut ca tu sa nu ai un iubit.Si eu sunt plinuta si sunt cu baiatul care l-am placut de 4 ani.
Cu parintii tai ar fi bine sa stie ce si cum. Daca tu consideri ca n-ar trebui, nu le spune ca ai o relatie sau ca iti place vreun baiat anume.Nici nu te ascunde. Daca vor afla, vorbeste cu ei daca nu, nu te feri.

| 9999azucena9999 a răspuns:

Mi se pare foarte gresit ca tu crezi ca va fi necesar sa ascunzi relatia de parinti.Ai spune nu tocmai din aceasta frica, nu vrei sa ascunzi relatia parintilor tai, dar nu trebuie sa o ascunzi, te vor intelege atunci cand iti vei agsi persoana potrivita.Trebuie doar sa li-l prezinti altfel isi for face multe griji.Nu accepta o relatie doar de dragul de a avea un iubit, mai ai timp si sunt baieti destui. Sunt convinsa ca parintii iti vor numai bine si ar accepta sa ai o relatie atata timp cat vei comunica deschis cu ei despre asta, indiferent cum sunt isi doresc ce e cel mai bine pentru tine.

| DiamanteleSeSparg a răspuns:

Un baiat care te place, te place asa cum esti, un baiat care te iubeste cu adevarat nu se uita doar la frumusetea exterioara, la felul cum arati, el va iubi sufletul tau.Nu trebuie sa ai frica asta, cate fete mai plinute nu si-au gasit jumatatea? Asta nu trebuie sa fie un complex, si poate inca nu a aparut baiatul ala de care sa te indragostesti
, dar nu trebuie sa te grabesti, ai destul timp sa iti faci un prietenwinkingNu iti face griji, esti frumoasa!happy

| Asdfasdefta a răspuns:

Buna.Pai,pozte nu e momentul! Toate fetele, indiferent de aspectul fizic isi gasesc sufletul pereche.De exemplu o fata care a fost inpuscata in mod accidental a ramas fara ochi, nas si obraji si si-a gasit un iubit cu care are si copil! (Chrissy Steltz)
Daca spui nu unu tip care intreaba...ar trebui sa ii spui ca vrei mai intai sa va cunoasteti si dupa aia...Sau, cred ca faci asta pentru ca nu iti place cu adevarat de el.
Nu trebuie sa ascunzi neaparat relatii de parinti.Parintii tai vor intelege ca o data si o data tot trebuie sa ai un iubit si te vor laasa in pace, bine inteles nu o sa te lase de capul tau...pentru ca asa sunt ei, cicalitori cand sunt grijulii.
Mai asteapta catva timp si vei vedea ca o sa vina si momentul acela pentru tine!
Sa nu uiti de fundite!

| Alexandra_7209 a răspuns:

Stai linistita si nu-ti mai face atatea complexe!
nu e din cauza greutatii, crede-ma[ si eu am tot 14 ani si sunt slaba.asta inseamna ca ar fi trebuit sa am 10 iubiti pana acum?laughing]
dc iti doresti un iubit daca tu inca nu te simti pregatita pentru unul?
e normal sa ai emotii atunci cand cineva iti cere sa ai o relatie cu el.
eu zic sa-ti faci un iubit atunci cand vei fi pregatita si sa incerci sa discuti si cu parintii tai. daca le ascunzi anumite lucruri, se vor supara rau de tot atunci cand vor afla si nu vor mai avea incredere in tine.

sper ca te-am ajutat.happy

| Ramona_5995 a răspuns:

Bună.
Nu te mai complexa de faptul că,, eşti puţin grăsuţă,, deoarece băiatul care te iubeşte, te iubeşte şi grasă, şi băţ de chibrit.
A, şi de ce vrei să ascunzi relaţia de părinţi?
Încearcă să le explici, că te ai îndrăgostit, şi că vrei să fii cu respectivul băiat, sigur vor înţelege, pentru că şi ei au trecut prin asta.
Baftă!

| xD a răspuns:

Nu trebuie neaparat sa ascunzi asta de parinti [ doar daca el e cu mult mai mare decat tine big grin ]. Nu cred ca parintii tai iti vor interzice asta [oricum nu au cum big grin]...
Asa e la inceput... E oarecum normal sa iti fie "frica". big grin
O sa ai un prieten la timpul potrivitbatting eyelashes...

| wolfer18 a răspuns:

Da-o naiba de sinceritate. e bine sa fii sincer, dar sa-ti cunosti si interesele.de foarte multe ori minciuna este cea mai buna solutie; legat de parintii tai, ce nu stiu nu le poate face rau, atata timp cat nici tu nu intreci masura."sincer", e chiar ciudat ce spui tu, cu sinceritatea asta

| ChristinaO a răspuns:

Eu zic sa nu fugi asa dupa baieti, si sa-i lasi in pace o vreme.Ai spune nu unui baiat, tocmai pentru ca nu esti pregatita pentru o relatie inca.Ar trebui sa astepti sa gasesti baiatul care te place asa cum esti. O sa vezi ca o sa-l gasesti pe fat-frumos.baftahappy

| andr33a_5009 a răspuns:

Ai timp de relati nu te grabi

| Roxanna_2962 a răspuns:

Esti prea mica prea o relatie, vezi-ti de scoala, alte lucruri mai importante...

| Larisa_7991 a răspuns:

Deci:Am citit raspunsurile si sunt diferite. unii zic ca esti prea mica, altii nu.Insa parerea mea este ca nu conteaza varsta.noi trebuie sa parcurgem toate etapele astea pentru a fi pregatiti mai tarziu pentru o relatie cu adevarat serioasa.sa nu te trezesti la 19 ani ca nu ai avut niciodata un prieten si sa dai de unul care doar profita de tine.la tine fiind prima relatie si sa nu iti dau seama de asta.nu stiu.adica eu asa gandesc. daca parintii nu ne-ar lasa sa experimentam anumite lucruri(anumite doar) de la varsta asta. ei cum vor sa fim pregatiti sa dam piept cu lumea(mai ales baietii). oricum la varts asta sunt sentimentele cele mai pure:X
Asa deci.referitor la ascunsul de parinti.asa gandeam si eu inainte ca o sa le ascund ca nu vor fi deacord.insa am stat si m-am gandit daca copilul meu ar face asa...sa imi ascunda astfel de lucruri... cel mai bine este sa discutati calm.si cu argumente
Si in legatura cu greutatea.stai linistita.nu este vorba de asta. un baiat care se va indragosti de tine te va crede perfecta.big grinbig grinSi app nu cred ca esti grasuta deloc.

| Yaso a răspuns:

Ai prieteni? Iesi in club, uitate la filme de dragoste sau comedyy romantice si iti vei face curaj. La mine a funcionat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pana la urma ai si tu o viata.
wtf.de ce trebuie sa stie parintii tot.adica nu zic sa nu le spui unele lucruri.care trebuie spuse... dar incearca sa ingori acel sentiment de vinovatie.nu?laughing. cam asta e.thinking cel putin asa simteam eu.laughing.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Crezi tu ca trebuie ascunsa? pai apucate de mintit.cu cat mai repede cu atat mai bine.vei ramane fara parinti. dar vei avea un iubit care te va insela cu cea mai buna prietena, si te va parasi cand se va plictisi de amandoua.

| YellowGuy a răspuns:

Ok si care e intrebarea?laughing

| YellowGuy a răspuns:

Oo gata mi-am dat seama care era intrebAREA SCZ ERAM BEAT DEci nu stiu tiau zis altii bafta funda?

| hhk a răspuns:

Pai si eu am 14 ani si sunt baiat. N-am prietena, dar ca sa ma lase ai mei sa ies mai mult mai bat apropouri si de astea. Cand spn ca ma lasa mai putin ma imbrac mai bine, ma mai spal o data pe dinti ma dau cu parfum, strang scamele inexistente de pe tricou si de astealaughingNu e neaparat un lucru rau sa minti, insa trebuie sa stii sa-ti impui o limita si sa nu-ti minti prietenii adevarati.

| georgi_1134 a răspuns:

Buna! Eu cred ca esti inca prea mica sa ai un iubit, mai asteapta! O sa ai destul timp si pentru asta. Insa poti avea un prieten apropiat pe care sa nu ai nicio frica sa il prezinti parintilor.

| euShnUmAIeU a răspuns:

Nu iti face griji din cauza greutatii pe masura ce vei creste vei slabi, nu ar trebui sa ascunzi nimic de parintii tai:d

| Aeternum a răspuns:

Nu are de ce sa-ti fie fricahappy si nu ar trebui sa ascunzi chestiia asta de parintii tai. ei te-ar putea ajuta si sfatuibig grin A da.si daca iti place un baiat de ce sfatul meu ar fi sa intri in vorba cu el sa deveniti amici prieteni bla bla si dupa aia sa ii spui ceea ce simti pentru el fara ati fi teama de reactia lui pentru ca nu stii cum are de gand sa reactionezebig grin iar daca intrii in relatie cu un baiat respectivul trebuie sa te placa pentru ceea ce esti si sa te accepte asa cum esti big grin mult succes!

| alinutza_9112 a răspuns:

Buna, eu am 15 ani, si primul meu prieten l-am avut vara trecuta...si eu am tinut ascunsa "relatia" asta parintilor pentru ca i-mi era frica de reactia lor. Oricum eu si acel baiat nu mai avem nici o treaba. Daca mai de vreme sau mai tirziu voi mai avea o relatie le voi spune. Asa ca, chiar daca i-ti este frica de cum vor reactiona incearca sa vorbesti cu parinti tai.