Buna
e de apreciat faptul ca sunteti constiente amandoua ca lumea vrea sa va desparta, si luptati sa rezistati impotriva lor.
In orice relatie de prietenie trebuie sa existe absoluta incredere si sinceritate. Incearca ca de fiecare data cand te deranjeaza ceva la comportamentul ei sa ii spui, sa fiti sincere una cu cealalta si astfel relatia voastra va fi mai stransa.
Nu le mai lua in seama pe Ligia si Elena, daca le ignori o sa-si vada de treaba. Gandeste-te si tu cat de invidioase sunt ele pe prietenia voastra, probabil ca mor de ciuda
Nu am inteles niciodata de ce se baga lumea, si mai ales persoanele care nu ma suporta, nu inteleg ce problema au ele...
Oricum, voi tineti-o tot asa si nu va lasati influentate!
Numai bine!
Mi se pare un joc. Parca dansati si va schimbati partenerul, dar indiferent de el, parca tot nu va convine si va mananca undeva.
Timpul ajuta la consolidarea unei prietenii stranse. Timpul, evenimentele si felul in care depasiti obstacolele.
Purtati-va mai matur, hotarati ce vreti una de la cealalta si lasati-va de jocuri prostesti.
Salut!
O prietenie adevarata este bazata pe incredere si doar cu incredere poate fi intarita.Trebuie sa nu le lasati pe acele fete sa va fure prietenia si ar trebui sa le spui in fata, sa n u va fie teama deoarece o sa pierdeti foarte mult daca incercati sa va purtati frumos cu ele. O sa aveti sentimentul ca sunteti inlocuite.Si daca chiar sunteti BFF nu ar trebui sa iti pese de ce au spus altii.
In astfel de situatii trebuie sa scapati de timiditate. Adica, nu le luati pe ocolite pe cele doua si spuneti-le celor doua, direct, ca voi v-ati saturat de atitudinea lor si ca ar trebui sa isi vada de viata lor. Si daca tot nu inceteaza, ar trebui sa le ignorati.
Vorbeste cu prietena ta despre raceala care a aparut intre voi, si explica-i ca tie iti placea cum erati inainte. Iesiti mai des, vorbiti, sun-o, povestiti despre ce s-a mai intamplat. Asa vei reintari prietenia.
M-ai ametit! daca u la 25 de ani tot cu ea o sa fii, at aia inseamna prietenie adevarata! cati mai multi ani impreuna
Nu exista prieteni, ci doar oameni care nu te-au dezamagit inca
Daca iti era prietena, respecta pactul. Iar tu, daca ii erai pretena, nu le alegeai pe cele 2 fete.
Cat despre vorbitul a telefon..nu stiu. poate nu mai aveti ce vorbi..Mai bine incercati prin mesaje..Eu cu o fosta colega asa faceam..ne uitam la o emisiune si comentam..cum ar fi Romanii au talent...asta inainte. a intervenit monotonia..nu mai e ca inainte