| xFaith a întrebat:

Hey TPU.
Imi place de un vecin de`al meu. problema e ca el este mai popular, vreau sa spun ca are foarte multi prieteni dintre care si fete si baieti, merge in club, la terase etc.
Am vazut niste poze pe face`book cu "asa zisele lui prietene". sincera sa fiu ma cam deranjeaza putin, adica ca simt inferioara lor straight face
Iar eu as vrea sa ma aproprii cat mai mult de el.
Imi puteti da un sfat va rog?

Răspuns Câştigător
| Amidepsi a răspuns:

Nu te lasa intimidata de faptul ca e mai popular decat tine. popularitatea e oricum un concept destul de vag...gaseste lucruri pe care le aveti in comun si folosestele ca sa te apropii de el.e important sa fi tu si sa te simti bine in preajma lui. daca iti e vecin e foarte usor sa te apropii de el.ai zis ca merge in club si la terase(as vrea sa stiu ce varste aveti pentru mai mult ajutor), cine a zis ca acelea sunt locuri interzise pentru tine? nu incerca sa pari ceea ce nu esti doar pentru a-l impresiona.bafta!

8 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Mihaelaa98 a răspuns:

Incearca sa te bagi si tu in grupul lui.IUntreabal daca poti iesi cu el si cu prieteni lui /Stai mai mult pe langa el si afla ce ii place si ce nu. Apoi gasiti lucuri in comun.Baietilor le place asta.Incerca sa fi mai cu tupeu sa faci lucuri curajose in preajma lui.O sa-i placa de tine daca ii arata ca esti cool. Privestel in ochi de fiecare data cand vorbesti cu el si zambesteiwinking >iti spun ca o sa meargawinking

| geany550 a răspuns:

1bagate in seama cu el.2 incearca sa ai o relatie cat mai buna cu el si sa-l saluti prietenoasa de fiecare data cand il vezi. 3dupa ce ai devenit buna prietena cu el incearca sa vorbiti despre relatii

ps:n-oi fi eu dr love da eu asta as face. funda?

| Alinka_7611 a răspuns:

Pai daca sunteti vecini. ai putea gasi vre`un motiv ca sa incepi o conversatie cu el. si deja e un inceput. mai intii de toate incearca sa fii prieteni cu el si sa afli mai multe despre viata lui!

| choocoo a răspuns:

Cati ani are? depinde varsta daca e pe la 14 15 ani.cel mai bine e sa iti faci tu un nou look uite-te la fostele lui prietene si vezi.una are parul scurt si cealalta si aia bla blah blah, si fa ti un look dupa ele.si el clar va observa

| morcov_8065 a răspuns:

Vezi ce fel de om este el si dupa parerea ta ce asteptari are el de la o fata si dupa te adaptezi si tu

| morenika17 a răspuns:

Important e sa nu te simti inferioara, sa te apropii atat de el, cat si de prietenii lui.Sa fii de gasca.Trebuie sa ai incredere in tine si sa ai o atitudine cool tongue

| denisa_7943 a răspuns:

In primul rand ar trebui sa te apropii mai mult de el (de ex sa mergi mereu in cluburi cu el in parca)cu toate ca nu veti fii doar aman2 ideea e sa il faci sa se ataseze de tine spre ex poti sa'i zclove struck, vreau si eu sa mg in club dar nu am cu kn mha gandeam daca vrei si esti de acord sa merg cu tine si prieteni tai.chiar daca vrea sau nu el nu iti poate da un ras negativ doar sa fie fffffff nesimtit.my ar trebui sa te interesezi daca are sau nu prietena. sper ca te'am ajutat:*
ce zc funda?