Te urmareste? Nu cred.
Epileaza-te, nu e un lucru rau. Nu trebuie sa-i ceri voie pentru un lucru normal.
Nu o convingi, pui mana si te epilezi singura ca pana la urma oricum singura o faci, deci n-ai nevoie de ajutoru sau acordu ei.
E chiar atat de important termenul? Da, ii comanda. Nici soldatii nu-s obiecte, dar superiorii le comanda.
Pai daca abordeza dintr-o pozitie de superioritate e clar ca nu asculta. wtf
Masa ar trebui sa-i fie cea mai buna prietena nu "superioara" ei.
Pai vad ca planuieste sa faca ceva pe la spatele ei. Cum vine asta, faci ceva pe la spatele celei mai bune prietene?
Eu n-as da vina pe ea, poate fi si o educatie proasta. De unde a auzit ea de "epilat" acolo jos? Nu cumva de la cercurile de fete pe unde umbla? E responsabilitatea masi s-o avertizeze cu ce panarame umbla.
Padurea Letea. eu sunt de acord. Sa curga latele. Sa iasa din chiloti.
Zi că ești domnișoară care se respecta și îngrijește și că te faci de ras umbland ca o gorila
Pai ce esti maimuta. scuze dar daca ai 6 sau 15 ani nu cred ca ai nevoie sa te epilezi iar daca esti mai mare si e nevoie sa te epilezi atunci nu trebuie sa-i ceri voie. Trebuie doar sa iei o decizie INFORMATA spre sanatatea si binele tau.
Ii poți spune ca dacă te va lăsa te vei simți mai bine in pielea ta și plus vei face... ( ceva ce ar vrea ea)
Anonim1516 întreabă: